1. Activision gaat nog veel meer Warzone-cheaters verbannen

Activision gaat nog veel meer Warzone-cheaters verbannen

Grote schoonmaak aanstaande

Activision is nog lang niet klaar met het beboeten van valsspelers in Call of Duty: Warzone. 

Dat blijkt uit een Tweet van Raven Software. In het bericht schrijft de mede-ontwikkelaar dat er vandaag een tweede golf met verbanningen plaatsvindt. De eerste golf vond een aantal dagen geleden plaats en leverde meer dan 60.000 verbanningen op. 

Het sterke optreden van de ontwikkelaar moet ervoor zorgen dat spelers twee keer nadenken voordat ze cheats activeren. Uit het bericht blijkt trouwens ook dat Raven en Activision nog lang niet klaar zijn met het verbannen van cheaters. Activision liet eerder in een blogpost al weten dat het daarnaast probeert de leveranciers van cheats aan te pakken. Deze mensen verkopen cheatsoftware waarmee de game gemod of gehackt kan worden.

De actie die Activision onderneemt kan als een reactie worden gezien op recente controverse rondom cheaters in Warzone. Recentelijk zijn twee bekende Call of Duty-streamers gestopt met het spel vanwege de vele cheaters die het spel telt. 

Warzone.jpg

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren