1. Activision werkt aan meerdere remasters

Activision werkt aan meerdere remasters

Meer details komen later in het jaar

Uitgever Activision heeft een aantal remasters op de planning staan. Dat wordt bekendgemaakt tijdens een presentatie voor investeerders.

Tijdens de presentatie werden er plannen aangekondigd voor meerdere remasters die Activision wil gaan uitgeven. Over welke games het gaat is nog niet bekend. Daar wordt later in het jaar meer over bekendgemaakt. Ook werd er aangekondigd dat er dit jaar een nieuwe Call of Duty uitkomt.

Tijdens de presentatie werd ook aangekondigd dat ze plan zijn om games in een ‘nieuws jasje’ te steken, wat ook kan duiden dat ze plannen hebben voor een aantal remakes. Ook hierover wordt er later in het jaar meer onthuld.

De laatste remake van Activision is Crash Team Racing Nitro-Fueled. In onze review zeiden we het volgende over de game:"Crash Team Racing Nitro-Fueled is alles wat fans van het eerste uur hadden verwacht en meer. De remake blijft trouw aan het origineel en voert logische verbeteringen door."

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Hopelijk heeft Xbox Activision om hulp gevraagd om Banjo kazooie en Tooie en Conker van een remake te voorzien.
 • @smaakmaker
  Activision is een uitgever, geen ontwikkelaar. Remakes van die titels zou Xbox zelf gewoon uitgeven lijkt mij.

  Maar als je het over die franchises hebt, ben ik heel benieuwd wat de plannen van Double Fine zijn. Die zouden daar uitstekend nieuw leven in kunnen blazen!
 • @That Mr Awesome

  Ja ik hoop op Remakes van die games.
 • @smaakmaker

  Dat zou idd heel erg tof zijn.

  Heb erg genoten van het N64 tijdperk. Ook al was het erg vierkant. ☺
 • Na 1 Call of duty zou leuk zijn voor de Switch. De laatste handheld Cod was een beetje…. bagger.
 • Mass Effect misschien?!
 • @Morgana

  Das EA, niet Activision Blizzard
 • THUG1 & 2 a.u.b.! 😏

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren