1. Activision niet aanwezig op E3-beursvloer

Activision niet aanwezig op E3-beursvloer

Plattegrond nu bekend

De plattegrond van E3 2019 is nu beschikbaar. Opvallend is dat Activision dit jaar geen booth heeft.

Waar Activision normaal gesproken prominent aanwezig is met onder andere de nieuwe Call of Duty-game, staat staat 2K Games dit jaar op Activisions plek. Wat dit betekent voor de aanwezigheid van de nieuwe Call of Duty-game is onduidelijk, aangezien ontwikkelaar Infinity Ward wel een panel houdt in het E3 Coliseum. Activision was ook afwezig in 2016, toen toonde de uitgever haar nieuwe games bij Sony. Dit jaar is Sony echter ook niet aanwezig op de beurs.

De E3 bestaat zoals altijd uit twee hallen. In de westhal is Nintendo zoals vanouds aanwezig met een grote booth. De rest van de hal wordt opgevuld door onder andere Sega, Oculus, en een eSports-zone.

E32019

In de zuidhal staan meer grote stands, waaronder die van Bethesda, Ubisoft, Square Enix, 2K Games, Epic Games, Warner Bros., Bandai Namco en Capcom. Wie goed kijkt ziet ook dat Facebook Gaming, de ESA Foundation en coverband Super Soul Brothers aanwezig is.

E32019

Vanaf 8 juni is InsideGamer aanwezig op E3 2019. Verwacht hands-on previews, verslagen van de persconferenties, samenvattingen en nog veel meer content. Bekijk hier alvast ons overzicht van alle persconferenties en sla hieronder onze E3-wallpaper op.

E3

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Als ik dit zo hoor zal de E3 dit jaar niet een E3 als vroeger worden. Afwezigheid van Sony is voor mij een groot gemis en zeker nu die State of Play in mijn ogen bagger is, vooral die eerste. Het enige spellen waar ik nu naar uitkijk zijn Final Fantasy 7 en Pokémon Sword/Shield, maar dat is dan ook het enige. voor de rest hoor ik niets over nieuwe (mogelijke) kaskrakers

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren