1. Actrices voor Ciri en Yennifer in The Witcher-serie bekend

Actrices voor Ciri en Yennifer in The Witcher-serie bekend

Freya Allen en Anya Chalotra

De actrices achter Ciri en Yennifer voor de aankomende The Witcher-serie zijn bekend.

Ciri wordt gespeeld door Freya Allen, die op zeventienjarige leeftijd al veel acteerervaring heeft dankzij onder andere War of the Worlds en Into the Badlands. Yennefer wordt neergezet door Anya Chalotra, een vrij nieuwe actrice die in Wanderlust en The ABC Murders heeft gespeeld.

Eerder werd al bekend dat Henry Cavill, bekend van DC's Superman, de rol van Geralt of Rivia krijgt. De casting voor de Netflix-show is al sinds juni aan de gang en inmiddels zijn er al zo'n vijftig acteurs gecast. De volledige productie begint binnenkort te draaien.

The Witcher

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • … dus dat verhaal dat Ciri door een donker persoon gespeeld zou worden, bleek fake? Heeft half interweb zich voor niets opgefokt.
  • @Gewoonfox
    Denk van niet, als ik de interwebs mag geloven casten ze een Indische dame voor Yennefer, en een donkere dame voor Fringilla. Niet erg nauw genomen met de originele bron dus.
  • @AWESOMEDUDE3Of een Indische man en een donkere man voor Fringilla..
  • @Gewoonfox

    Stond ook enkel 'jonge niet-blanke vrouw', mensen dachten echter dat het Ciri is om 'jong'…maar ach, zijn dezelfde mensen die Netflix haten om Fullmetal Alchemist en The Last Airbender.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren