1. Adidas en Ninja onthullen samenwerking

Adidas en Ninja onthullen samenwerking

Adidas legt eerste pro-gamer vast

Tyler 'Ninja' Blevins heeft wederom een sponsordeal gesloten met een groot merk. Deze keer heeft de pro-gamer zich verbonden aan het gigantische kledingmerk Adidas.

Adidas heeft met Ninja zijn eerste pro-gamer vastgelegd, volgens Adidas heeft deze deal te maken met zijn doorzettingsvermogen. Het merk wil met deze deal ook hun betrokkenheid met de gamewereld- en cultuur tonen. Adidas heeft verteld dat ze "het ondersteunen van makers die vastberaden zijn om één van de beste te zijn in wat ze doen", belangrijk vinden. Daarnaast zegt het Duitse sportkledingmerk dat het in de toekomst meer manieren gaat zoeken om de 2.3 biljoen games in de wereld de ondersteunen. Het bedrijf voegt hieraan toe dat ze alle atleten in de wereld willen helpen om het verschil te maken, ongeacht het spel dat de atleet speelt.

Ninja plaatste al een teaser van de deal en werd steeds vaker in Adidas-kleding gezien, maar een officieel bericht kwam pas later. Inmiddels heeft Ninja een Tweet geplaatst met een korte video waar zijn samenwerking met Adidas officieel wordt aangekondigd.

Ninja heeft in het verleden al een aantal grote deals gesloten met bedrijven, zo verruilde hij Twitch van Amazon voor Mixer van Microsoft en tekende hij een deal met Red Bull.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Wandelend reclamebord.
 • Ninja pro-gamer, pffrrt.
  Laat hem maar es een paar rondjes Mortal Kombat online spelen, daarna Bloodborne en afsluiten met wat zalige retrogames zoals Battletoads of Ghouls 'n Ghosts.
  Een pro-gamer kan goed zijn in elk soort spel,,,niet alleen in kindjes afschieten op fortnite en 'stream-sniper' roepen als hij verliest ;)
 • @BadAsh Daar ben ik het niet mee eens. Ik zou bijvoorbeeld de wereldkampioen in Counterstrike een pro-gamer noemen, zelfs als hij niet goed is in Tetris.
  Verder heb ik nooit gehoord van deze Ninja, dus daar kan ik niks over zeggen :)
 • @BadAsh

  Want een Topsporter moet ook perse goed zijn in alle sporten? Wat een flauwekul zeg.
 • @Shuckles
  Dit dus
 • @Shuckles

  Goh, als je een gamer vergelijkt met een sporter, klopt het inderdaad dat ze houden bij 1 spel / sport. Maar die vergelijking vind ik toch maar flauwe kul.
  Dan kan ik even goed een pro-gamer vergelijken met een top-chef. Die moet alles beheren om op top-niveau te zijn.

  Het gaat er natuurlijk om wat je verstaat onder een 'pro-gamer'. Voor mij zijn mensen zoals Arin Hanson van de gamegrumps, Mike Matei van AVGN, enzovoort meer pro-gamer dan meneer ninja :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren