1. Adult Swim maakt Rick and Morty-outfits voor Animal Crossing

Adult Swim maakt Rick and Morty-outfits voor Animal Crossing

Codes gedeeld op Twitter

Het productiehuis Adult Swim heeft codes gedeeld van outfits gebaseerd op een aantal franchises voor Animal Crossing: New Horizons. Daar zitten ook een aantal outfits van Rick and Morty bij.

Niet alleen duiken talloze gamers in de immens populaire game Animal Crossing: New Horizons, maar ook productiehuizen en merken hebben door dat ze er vrij makkelijk toffe user generated-content kunnen delen. Zo ook productiehuis Adult Swim, die code heeft gedeeld om een aantal van hun bekende personages na te maken, waaronder Rick & Morty en Team Aqua Team Hunger Force. Ook geven ze instructies hoe je voorwerpen ontwerpt met het thema van Adult Swim-personages en shows.

In een draadje op Twitter vertelt de studio precies hoe spelers bijvoorbeeld een Meatwad-hoed, een Toonami Tom 6-schilderij en een Samurai Jack-badjas maakt. De ontwerpen zijn hieronder te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren