1. Age of Empires 2: Definitive Edition komt in november

Age of Empires 2: Definitive Edition komt in november

Met 4K-graphics en compleet nieuwe content

Vanaf 14 november isAge of Empires 2: Definitive Edition verkrijgbaar voor de pc.

Dat werd tijdens de Inside Xbox-livestream vandaag onthuld. De nieuwe versie is een viering van het twintigjarige bestaan van de strategiegame en heeft vernieuwde 4K-graphics, een verbeterde soundtrack en zelfs compleet nieuwe content in de vorm van The Last Khans. Dit bestaat uit drie nieuwe campagnes en vier nieuwe samenlevingen.

In totaal zijn er 35 verschillende samenlevingen en moet de game meer dan tweehonderd uur aan gameplay bieden. Er kan ook online gespeeld worden. Verder bevat de game een spectatormodus en ondersteuning voor native streaming.De game krijgt tot slot cross-play tussen Steam en Windows pc.

Age of Empires 2: Definitive Edition

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Deze voelt toch een beetje geforceerd aan mits we al een HD versie hebben gekregen. Moet ik nog eens de volle pot betalen voor deze game? Liever niet!

    Geen beelden van deeltje 4?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren