1. Age of Empires 3: Definitive Edition krijgt keuring in Brazilië

Age of Empires 3: Definitive Edition krijgt keuring in Brazilië

Mogelijk binnenkort meer informatie

Age of Empires 3: Definitive Edition heeft een leeftijdskeuring gekregen in Brazilië. De remaster bevindt zich op dit moment nog in een gesloten bèta.

Volgens de Brazil’s Classificacao Indicativa rating board moet Age of Empires 3: Definitive Edition dit jaar nog uitkomen op pc en is de game volgens het keuringsdenst geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar.

Al een lange tijd bevindt de remaster zich in een gesloten bèta en is er nog geen definitieve releasedatum aangekondigd. Daar lijkt nu verandering in te komen. Met deze leeftijdskeuring lijkt het erop dat Age of Empires 3: Definitive Edition dit jaar nog uitkomt. De leeftijdskeuring is hieronder te bekijken.

De releasedatum van Age of Empires 3: Definitive Edition is nog niet bekend. Mogelijk komt er binnenkort informatie naar buiten over deze game als deze classificatie klopt.

Age of Empires 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Nice!

    Hopelijk een even spectaculaire metamorfose als deeltje 2!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren