1. Age of Empires 4 krijgt geen microtransacties maar dlc’s

Age of Empires 4 krijgt geen microtransacties maar dlc’s

Nieuwe dlc’s voor alle Age of Empire-games

Adam Isgreen, creatief directeur van Age of Empires, zegt dat microtransacties in een realtime strategiegame niet een ding is.

Isgreen zegt tevens ook dat de Age of Empires-studio kijkt naar mogelijke dlc’s voor alle Age of Empires-games, niet alleen de nieuwste. Het is tijdens het X019-evenement bekendgemaakt dat Age of Empires 4: World’s Edge geen microtransacties gaat hebben. In plaats daarvan focust de studio zich op het creëren van dlc’s.

De creatief directeur meldt verder dat het soort dlc per game gaat verschillen; het ligt er net aan wat de game mist of wat de speelervaring van de gebruiker kan verbeteren. “Nieuwe beschavingen zullen waarschijnlijk niet naar Age of Empires II komen, omdat deze game er al 35 heeft,” aldus Isgreen.

Age of Empires 4

Een paar dagen geleden is de eerste gameplay van Age of Empires 4: World’s Edge onthuld tijdens Inside Xbox, bekijk de volledige gameplay hier. De focus wordt gelegd op de middeleeuwen en in de trailer worden de Mongolen en Britten getoond.

Een releasedatum voor Age of Empires 4: World’s Edge is nog niet bekendgemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren