1. 'Spannende' Age of Empires-aankondiging op komst

'Spannende' Age of Empires-aankondiging op komst

Vandaag tijdens de Inside Xbox livestream op Gamescom

Microsoft gaat vandaag iets 'spannends' aankondigen over Age of Empires tijdens de Inside Xbox livestream.

Gamescom gaat vandaag beginnen en dat betekent dat er een hoop nieuwe onthullingen en aankondigingen aankomen. Microsoft heeft via het Age of Empires-kanaal op Twitter alvast aangegeven dat er een spannende onthulling gaat plaatsvinden.

De vraag is nu, tot welk Age of Empires-spel heeft deze aankondiging betrekking? Er zijn twee Age of Empires-titels waar op gedoeld kan worden:

Age of Empires 4, het volgende spel uit de Age of Empire-reeks wordt op het moment ontwikkeld. Verder is er nog weinig bekend over het volgende deel van het immens populaire strategiespel. Wel is er bekend dat het spel wordt ontwikkeld door Relic Entertainment. Daarnaast heeft het hoofd van Xbox, Phil Spencer, reeds verteld dat Age of Empires 4 "Veel vooruitgang boekt".

De andere mogelijkheid is dat de aankondiging betrekking heeft tot Age of Empires 2: Definitive Edition.Van dit spel is slechts bekend dat er vier nieuwe beschavingen en drie nieuwe campagnes speelbaar zijn. Daarnaast bevat de Definitive Edition een hoop quality-of-life-verbeteringen.

Houd InsideGamer vooral in de gaten als je benieuwd bent naar de aankondiging omtrent Age of Empires.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Kan het niet laten om games op het moeilijkste niveau te spelen. Wacht nog steeds op Skate 4...

Reacties

  • Zo blij dat Microsoft het rts genre terug heeft opgepakt!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren