1. Ervaar de verveling van echt vliegen in Airplane Mode

Ervaar de verveling van echt vliegen in Airplane Mode

Wordt volledig onthuld tijdens de Desert Bus Charity-livestream

Ontwikkelaar Hosni en uitgever AMC hebben een nieuwe game genaamd Airplane Mode onthuld. In dit spel wordt een zes uur lange vlucht zo accuraat mogelijk gesimuleerd vanuit het standpunt van de passagier.

Airplane Mode is volgens de ontwikkelaar "De meest realistische vluchtsimulatie ooit gemaakt". Bij een realistische vlucht hoort uiteraard ook een taxirit, het opstijgen, landen, medepassagiers en de crew. Elke vlucht heeft willekeurige elementen. Voorbeelden hiervan zijn turbulentie, huilende baby's en slechte wifi.

Airplane Mode

Spelers hebben genoeg te doen tijdens de vlucht, zo is er bijvoorbeeld een compleet entertainmentsysteem aanwezig. Daarnaast kunnen spelers aan de slag met Sudoku- en kruiswoordpuzzels. Bovendien zijn er instructiekaarten en veiligheidsvideo's in de stoelen te vinden om passagiers van extra veiligheid te voorzien. Als het bovenstaande niet genoeg is, kunnen spelers altijd nog in hun handbagage graaien om hun koptelefoon aan te sluiten of een goed boek te pakken.

Airplane Mode wordt tijdens deDesert Bus Charity-livestream, die inmiddels begonnen is, volledig onthuld. Desert Bus is een soortgelijke game, waarin spelers een bus acht uur lang besturen om van Tucson, Arizone naar Las Vegas, Nevada te komen.

Bekijk hieronder alvast een aantal screenshots van Airplane Mode.

Airplane Mode
Airplane Mode

De alpha-versie van Airplane Mode verschijnt naar verluidt vandaag. De volledige game wordt ergens volgend jaar verwacht en verschijnt alleen voor pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren