1. Ajax-spelers krijgen officiële headscan in Fifa 20

Ajax-spelers krijgen officiële headscan in Fifa 20

Als eerste voetbalclub uit de BeNeLux

Voetbalclub Ajax heeft bekendgemaakt dat Ajax Amsterdam als eerste club van de BeNeLux speciale headscans krijgt op Fifa 20.

Op 30 oktober verschijnt er een Fifa 20-update die de gezichten van de Ajax-spelers onder handen neemt. Ajax krijgt als eerste voetbalclub uit de BeNeLux echte gamefaces. Om de gezichten van de Ajax-spelers zo realistisch mogelijk te maken, ondergaan de Ajax-spelers een zogeheten headscan. Dit houdt in dat er zeventien foto's uit verschillende hoeken worden genomen van de spelers.

Volgens Ajax Fifa- en Ajax-fans al heel lang uit op deze update en gaat er met de uitvoering van Fifa 20 een langgekoesterde wens van veel fans in vervulling. Ook de spelers van Ajax zijn erg te spreken over hun uiterlijk na de update die wordt geïntroduceerd op 30 oktober.

Benieuwd hoe de spelers van Ajax er nu uitzien op Fifa 20? Klik dan hier!

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Deze foto ziet er heel goed uit. Ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

    Ben alleen benieuwd of ze dit ook hadden gedaan als Ajax vorig jaar niet de halve finale van de CL hadden gehaald.
    Volgens mij heeft FIFA dit jaar helemaal niks gedaan aan gamefaces. Frenkie de Jong ziet er niet uit en Suarez ziet er ook heel raar uit. Lijkt wel of ze daarmee al 2 jaar stilstaan
  • Volgens geruchten ook in de nieuwe Call of Duty 😉

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren