1. Al het nieuws van de PC Gaming Show

Al het nieuws van de PC Gaming Show

Al het nieuws van de PC Gaming Show

In dit artikel sommen we al het nieuws van de PC Gaming Show op. Wel zo handig!

JAAG OP SPOKEN IN PC-GAME MIDNIGHT GHOST HUNT

De 4v4-multiplayergame Midnight Ghost Hunt werd zojuist op de PC Gaming Show onthuld.

In de nieuwe game van Vaulted Sky zijn vier spelers spokenjagers, terwijl vier andere spelers de spoken zijn. Spelers gebruiken allerlei gadgets om de spoken die zich in een landhuis schuilhouden op te jagen. Spoken kunnen objecten beïnvloeden en zichzelf op de jagers gooien.

Een alfaversie van de pc-game komt later deze zomer beschikbaar. Hieronder is de trailer te zien.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

PLANET ZOO ARRIVEERT IN NOVEMBER DIT JAAR

Planet Zoo is vanaf 5 november op pc verkrijgbaar. De game krijgt ergens deze zomer ook een bèta.

Daarnaast is er nieuwe gameplay van het spel getoond op de PC Gaming Show. Het is de nieuwe game van Frontier, de ontwikkelaar van pretparksimulator Planet Coaster en Jurassic World Evolution.

In de game maken en runnen spelers hun eigen dierentuin. Spelers hebben zelf controle over hoe hun dierentuin er uit gaat zien en welke dieren er in leven. Het landschap van de dierentuin kan aangepast worden, alsmede de verschillende leefomgevingen van de dieren.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

GEHAAID MENSEN OPVRETEN IN MANEATER

Op de PC Gaming Show werd een nieuwe trailer getoond van de haaiengame Maneater.

Het spel werd vorig jaar op E3 aangekondigd en viel toen op dankzij het grappige concept. In de pc-game besturen spelers een forse haai die de kust van de Verenigde Staten terroriseert en zelfs af en toe op het droge flip-flopt om daar onschuldige mensen als snack te verorberen.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

SHENMUE 3 VERSCHIJNT OP DE EPIC GAMES STORE

De pc-versie van Shenmue 3 komt op de Epic Games Store beschikbaar.

Het is echter niet duidelijk of Shenmue 3 ook op andere platformen op pc beschikbaar komt. Er was in een nieuwe trailer in ieder geval geen Steam-logo te zien. De game komt verder ook naar PlayStation 4.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

JAMES BOND MAAKT GEEN SCHIJN VAN KANS TEGEN EVIL GENIUS 2

Rebellion heeft een nieuwe trailer getoond van de Evil Genius 2: World Domination tijdens de PC Gaming Show 2019

Evil Genius 2 geeft spelers de kans om als superschurk de wereld te terroriseren en de ultieme schuilplaats te bouwen. Tegelijkertijd doen geheim agenten hun best om de wereld te redden, wat vraagt om valstrikken en een leger aan kanonnenvoer.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

GROF GESCHUT EN 2D-EXPLOSIES IN NIEUWE TRAILER VALFARIS

Er is een nieuwe trailer verschenen van aankomende 2D actie-platformer Valfaris. Dit maakt ontwikkelaar Steel Mantis bekend tijdens de PC Gaming Show van E3 in Los Angeles.

In de nieuw verschenen trailer worden verschillende gameplaybeelden en wapens getoond voor de game. De maker van Slain: Back from Hell biedt de speler de mogelijkheid om door een pixelachtige wereld te bewegen gevuld met sci-fi-wapens en vijandige aliens. In Valfaris krijgt de speler de taak deze wereld te verkennen en de aliens en andere vijanden te vernietigen met een groot arsenaal aan krachtige wapens om uiteindelijk het citadel te kunnen bereiken om het lot van de wereld te kunnen redden.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

CONAN CHOP CHOP HAKT ZIJN WEG NAAR PC EN CONSOLES OP 3 SEPTEMBER

Conan Chop Chop is toch echt geen 1 aprilgrap en verschijnt 3 september voor pc en consoles. Dit heeft ontwikkelaar Funcom aangekondigd tijdens de PC Gaming Show.

Conan Chop Chop is gericht op vier spelers die samen de wereld Hyboria verkennen en monsters een kopje kleiner maken. Funcom omschrijft de koddig vormgegeven roguelike als "waarschijnlijk onze beste Conan-game ooit". Funcom heeft eerder games als Age of Conan en Conan: Exiles uitgebracht.

Lees het complete nieuwsbericht.

POPULAIRE DOTA 2-MOD AUTO CHESS KOMT STANDALONE NAAR EPIC GAMES STORE

De bedenkers van de razend populaire Dota 2-mod Auto Chess werken aan een standalone versie, die exclusief is voor de Epic Games Store.

Auto Chess combineert element van Dota 2 en schaken en laat spelers kiezen uit ruim 50 stukken om op het schaakbord te zetten. Deze stukken gaan vervolgens geautomatiseerd het gevecht aan met de stukken van de tegenpartij. Drodo Studios was eerder in gesprek met Dota 2-ontwikkelaar Valve Software om een standalone-versie te ontwikkelen, maar de twee studio's besloten elk een eigen versie van de mod uit te werken. Volgens geruchten gaat Valve's versie Dota Underlords heten.

Lees het complete nieuwsbericht.

AGE OF WONDERS: PLANETFALL VERSCHIJNT OP 6 AUGUSTUS

Het Nederlandse Triumph Studios brengt op 6 augustus Age of Wonders: Planetfall uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dat werd aangekondigd op de PC Gaming Show vandaag. Age of Wonders: Planetfall werd in mei 2018 aangekondigd en is het nieuwe deel in de Age of Wonders-reeks van Triumph Studios. Het spel biedt turn-based combat in een science-fiction-setting, waarbij spelers hun eigen koloniën op planeten maken.

Lees het complete nieuwsbericht.

NIEUWE GAMEPLAY ONTHULD VOOR VAMPIRE - BLOODLINES 2

Er is nieuwe gameplay verschenen voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Dit maakt ontwikkelaar Hardsuit Labs bekend tijdens de PC Gaming Show op E3.

Met de nieuwe beelden wordt de nadruk gelegd op verschillende elementen van de aankomende game. Zo wordt uitgelegd dat vampiers beschikken over zogenoemde ‘resonance’; een vaardigheid die spelers de emotionele kwaliteiten van mensen kan detecteren in hun bloed. Deze vaardigheid kan vampiers tijdelijk van extra kracht voorzien die met de tijd steeds sterker kunnen worden.

Lees het complete nieuwsbericht.

EERSTE BEELDEN ONTHULD VOOR ZOMBIE ARMY 4: DEAD WAR

Tijdens de PC Gaming Show van E3 zijn de eerste beelden getoond van Zombie Army 4: Dead War. Dit maakt Sniper Elite-ontwikkelaar Rebellion bekend.

De maker van onder andere de Sniper Elite-franchise brengt met Zombie Army 4: Dead War een campagnemodus met coöp-gameplay voor vier spelers. Spelers kunnen kiezen uit verschillende klassen en de game speelt zich af in Italië en andere omgevingen. Met Zombie Army 4 kunnen verschillende vaardigheden, aanvallen en upgrades worden vrijgespeeld.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

ONTRAFEL HET MYSTERIE IN TELLING LIES

Er is een nieuwe trailer verschenen voor de aankomende game Telling Lies. Ontwikkelaar van Her Story, Annapurna Interactive, maakt dit bekend tijdens de PC Gaming Show van E3.

De nieuwe trailer legt de nadruk op het moeten onthullen van de waarheid door de gesproken woorden van de vier personages te gebruiken. In Telling Lies, dat voornamelijk bestaat uit live action-filmbeelden, krijgt de speler toegang tot een gestolen NSA-harddrive. Hierop kunnen de levens van vier personages bekeken worden die gespeeld worden door acteurs en actrices Logan Marshall-Green (Prometheus), Angela Sarafyan (Westworld), Kerry Bishé (Argo) en Alexandra Shipp (X-Men: Apocalypse).

Telling Lies wordt ontwikkeld door Sam Barlow, die tevens de bedenker was van de indiehit Her Story. In deze game uit 2015 werd dezelfde structuur van live action-filmbeelden gebruikt wat voor een unieke stijl zorgt.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

KLEI'S GRIFTLANDS IS EEN SCIFI RPG MET TACTISCHE KAARTSPELGEVECHTEN

Klei Entertainment heeft Griftlands grondig herschreven en brengt 11 juli een alfa-versie naar de Epic Games Store. Dit heeft de ontwikkelaar laten weten middels een trailer tijdens de PC Gaming Show.

Hoewel de visuele stijl na de aankondiging in 2017 onveranderd is gebleven, laat Klei weten dat de studio niet tevreden was over hoe de game zich ontwikkelde. Griftlands wordt een tactische rpg, waarbij de gevechten gebruik maken van kaartspelelementen.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

en verder...

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren