1. Dit werd er allemaal tijdens Ubisoft Forward aangekondigd

Dit werd er allemaal tijdens Ubisoft Forward aangekondigd

Far Cry 6, Watch Dogs Legion, Assassin's Creed Valhala en meer

Van Assassin's Creed Valhalla tot Far Cry 6: er was genoeg te zien tijdens de Ubisoft Forward-livestream. In dit artikel vindt je alle belangrijke aankondigingen.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft. Lees hier wat dat betekent.

Zondagavond zond Ubisoft hun Forward-presentatie uit ter vervanging van de reguliere E3-persconferentie. Hoewel het een en ander al van te voren was aangekondigd of uitgelekt, was er genoeg te zien in de Forward-presentatie. Hieronder vind je alle belangrijke nieuwtjes en trailers uit Ubisoft Forward. Het bedrijf liet daarbij weten later nóg een Forward-uitzending in petto te hebben met nieuwe aankondigingen en beelden.

Cinematische trailers van Far Cry 6 getoond

Lees het complete nieuwtje hier.

Ubisoft heeft de eerste trailers van Far Cry 6 getoond tijdens de Ubisoft Forward-livestream.

Het gaat om een sfeervolle trailer die wat wegheeft van een intro van een film, en een cinematische trailer waarin acteur Giancarlo Esposito in actie te zien is. De trailers bevatten geen gameplay.

Far Cry 6 speelt zich af op het fictionele tropische eiland Yara. Daar regeert dictator Anton Castillo – vertolkt door Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito – samen met zijn zoon Diego met harde hard. Spelers kruipen in de huid van Yara-inwoner Dani Rojas, die als guerrillastrijder vecht voor de vrijheid in de jungles, stranden en hoofdstad Esperanza.

De game lekte dit weekend al uit via de PlayStation Store, waarna Ubisoft besloot het bestaan van Far Cry 6 te bevestigen via een korte teaser op social media.Far Cry 6 verschijnt op 18 februari 2021 op PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X en pc.

Klik hier om de standaard editie van Far Cry 6 te reserveren.
Klik hier om de collector's edition van Far Cry 6 te reserveren.

Hyper Scape gaat vandaag in open bèta op pc

Lees het complete nieuwtje hier.

De open bèta van battle royale-game Hyper Scape begint vandaag.

Dat heeft Ubisoft tijdens zijn Forward-livestream laten weten. De game was voorheen alleen via een vroege tech-test speelbaar voor een select gezelschap op pc. De open bèta kan via Ubisoft's website gedownload worden. Ook werden er een cinematische trailer en gameplaytrailer uitgegeven, die hieronder zijn te zien.

Hyper Scape werd onlangs al onthuld door Ubisoft. De game speelt zich af in de virtuele wereld Neo Arcadia. Spelers worden door middel van een deployment pod aan de grond gezet om zo het gevecht te starten. Neo Arcadia is een groot, stedelijke gebied waar verschillende sectoren te bezoeken zijn. Zoals gebruikelijk verdwijnen deze sectoren naarmate de match vordert totdat er een winnaar bekend is.

Klik hier voor meer info over Hyper Scape en andere Ubisoft-games.

Watch Dogs Legion verschijnt op 29 oktober

Lees het complete nieuwtje hier.

Watch Dogs Legion komt op 29 oktober uit, zo heeft Ubisoft aangekondigd tijdens het Ubisoft Forward-evenement.

Daarbij toonde het bedrijf een korte film geïnspireerd op de aankomende game. Ook werd een uitgebreide overview-trailer met gameplay online geplaatst. Daarin is onder andere te zien hoe spelers, afhankelijk van het personage waarmee ze spelen, missies anders kunnen aanpakken. De korte film en de trailer zijn hieronder te zien.

Watch Dogs Legion speelt zich af in een toekomstige versie van Londen, waarin de samenleving nauwlettend in de gaten wordt gehouden door de overheid na Brexit. Spelers kunnen onder andere door drones aangevallen worden, maar ook zelf drones inzetten, bijvoorbeeld om te spioneren of om op rond te vliegen. Uniek aan de game is dat spelers in principe alle rondlopende personages in de spelwereld kunnen rekruteren voor hun verzetsgroep. Deze personages zijn daarna op elk moment te besturen.

Watch Dogs Legion komt naar pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Google Stadia.

Klik hier voor meer info en om Watch Dogs Legion te reserveren.

Ghost Recon Breakpoint krijgt computergestuurde teamgenoten

Lees het complete nieuwtje hier.

Een aankomende update voor Ghost Recon Breakpoint voegt computergestuurde teamgenoten toe.

Dat kondigde Ubisoft via de pre-show van Ubisoft Forward aan. De gratis update verschijnt op 15 juli. Spelers kunnen hun uiterlijk, gedrag en loadout aanpassen. Vanaf 16 juli kan de game het gehele weekend gratis gespeeld worden.

Ghost Recon Breakpoint is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc.

Klik hier voor meer info over Ghost Recon Breakpoint en andere Ubisoft-games.

Assassin’s Creed Valhalla-releasedatum bevestigd voor 17 november

Lees het complete nieuwtje hier.

Nadat de releasedatum van Assassin’s Creed Valhalla eerder dit weekend lekte, heeft Ubisoft aangekondigd dat de game inderdaad op 17 november uitkomt.

Dat deed het bedrijf tijdens de Ubisoft Forward-livestream. Daarnaast toonde het uitgebreide nieuwe gameplaybeelden van het spel. Hierin is te zien hoe spelers de spelwereld verkennen en grootschalige gevechten houden.

Eerder dit weekend verscheen er kort een Instragram-post op de pagina van Ubisoft Italië waarin de releasedatum al onthuld werd. De Instagram-post werd kort daarna weer verwijderd. De afgelopen weken lekten er al diverse gameplaybeelden van de aankomende Assassin’s Creed-game uit.

Klik hier voor meer info en om Assassin's Creed Valhalla te reserveren.

Brawlhalla komt naar iOS en Android

Lees het complete nieuwtje hier.

Brawlhalla is vanaf 6 augustus gratis verkrijgbaar voor iOS en Android, zo heeft Ubisoft tijdens de Forward-uitzending aangekondigd.

Via de officiële website kunnen mensen zich alvast aanmelden. Mensen krijgen een gratis skin op lancering als ze zich alvast registreren.

Brawlhalla is een tweedimensionale vechtgame van Blue Mammoth Games die eerder al op pc, Mac, PlayStation 4, Xbox One en Switch verscheen. De game heeft op alle systemen cross-play. Het spel bevat inmiddels meer dan vijftig personages, genaamd 'Legends'.

Klik hier voor meer info over Brawlhalla en andere Ubisoft-games.

En verder...

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren