1. Alan Wake en For Honor gratis te downloaden

Alan Wake en For Honor gratis te downloaden

Je hebt tot 9 augustus!

Alan Wake en For Honor zijn beide gratis te downloaden in de Epic Games Store. De games zijn tot 9 augustus beschikbaar.

Alan Wake is een actie/avonturen-game ontwikkeld door Remedy en gaat over de gelijknamige schrijver die zijn leven langzaam in een nachtmerrie ziet veranderen. Alan is al een tijd bezig met zijn nieuwste boek en tot voor kort lijkt het alsof het boek uit zich zelf schrijft. Dit komt door vriendin Alice, die Alan nog maar net ontmoet heeft. Sinds dat hij Alice kent, lijd Alan aan slapeloosheid en de nachtmerries die daar de oorzaak van zijn leiden tot inspiratie voor zijn boek. Het boek komt niet veel later uit en het is meteen een bestseller.

Alice verdwijnt echter ineens, waardoor Alan’s leven ineenstort. Ondertussen gaat zijn conditie steeds harder achteruit en hij kan het onderscheid tussen droom en werkelijkheid nauwelijks meer maken. Het is alsof hij in het verhaal van zijn eigen boek is terecht gekomen en beland in een kliniek in het afgelegen dorpje Bright Falls. De game bevat een grote free-roaming omgeving die zeer realistisch aandoet.

Check hier de trailer:

For Honor, ontwikkeld door Ubisoft, is een multiplayer melee-game en kreeg van ons een 8. Onze redacteur Thijs Barnhard had dit over de game te vertellen: “For Honor moet het hebben van zijn uitstekend gevechtssysteem. Met elk type vechter waarmee je het slagveld opstapt is ieder gevecht anders en spannend. Dat niet iedere speler even nobel met zijn wapen omgaat is jammer en minstens zo vervelend is het feit dat het spel mooi is, maar technisch niet altijd even sterk in elkaar steekt. De verschillende helden die elk uitgerust zijn met hun eigen wapens en speciale aanvallen zorgen er gelukkig voor dat het spel ondanks de pure focus op hakken en winnen toch leuk en gevarieerd blijft.”

Check hieronder de trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

  • Epic? uhm nee bedankt

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren