1. Alan Wake is terug op de Xbox Marketplace

Alan Wake is terug op de Xbox Marketplace

Op Xbox 360 en Xbox One via backwards compatibility

Mensen kunnen Alan Wake vanaf nu weer aanschaffen via de Xbox Marketplace.

Het gaat zowel om Alan Wake als uitbreiding American Nightmare. Het spel werd in 2017 van Xbox Marketplace gehaald vanwege een afgelopen licentie voor de soundtrack. Nu kan het spel weer aangeschaft en gedownload worden. Alan Wake kan zowel via Xbox 360 als Xbox One (via backwards compatibility) binnengehaald worden.

Alan Wake is ontwikkeld door Remedy Entertainment, de maker van de Max Payne-reeks en het recente Control. In het spel verkent schrijver Alan Wake een spaarzaam bevolkt dorpje en de omringende bossen. Bewapend met zijn geweer en een zaklamp moet hij het tegen het paranormale opnemen. De game lijkt geïnspireerd te zijn door series als The X-Files en Twin Peaks.

Afgelopen jaar kocht Remedy de volledige rechten op de franchise terug. Of dat betekent dat de studio ooit een vervolg maakt, of de game ook naar andere platformen brengt, is niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • NICE! Ik heb mij zeker vermaakt met deze game. Structuur van de game is wel lekker voor de papa's die een druk leven hebben. Elk hoofdstuk even een flashback van de story beats. Niet dat ik ze nodig had, maar als de vrouw des huizes zo nu en dan eens mee kijkt kan ze meteen het verhaal weer oppikken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren