1. Alan Wake komt volgende week op Game Pass te staan

Alan Wake komt volgende week op Game Pass te staan

Is nu met fikse korting op Steam te koop

De actie-thriller Alan Wake staat vanaf aankomende donderdag op Xbox Game Pass en Game Pass voor pc.

Dat heeft ontwikkelaar Remedy Entertainment aangekondigd tijdens zijn livestream om het tienjarige jubileum van de game te vieren. Eerder werd al bekend dat de ontwikkelaar deze livestream zou houden. Daarnaast is de Steam-versie van de game vanaf nu tot en met dit weekend met negentig procent korting te koop, waardoor hij maar 1,24 euro kost.

Alan Wake draait om een verwarde schrijver die in een hutje in een natuurgebied, nabij een dorpje, mysterieuze zaken meemaakt. Bewapend met een geweer en zaklamp beleeft hij een avontuur die niet zou misstaan in series als Twin Peaks of The X-Files.

Remedy kocht vorig jaar de rechten om Alan Wake uit te mogen geven terug van Microsoft. De ontwikkelaar heeft sinds de release van Alan Wake games als Quantum Break en Control gemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Mmmmhh, ik hoopte eigenlijk op een nieuwe aankondiging tijdens de livestream. Helaas
  • @gertjun
    Same man. De aankomende Control DLC heeft een duidelijke verwijzing naar Alan Wake. Een multiplatform remaster (of beter nog, remake!) zou fantastisch zijn. Om daarna een vervolg te maken uiteraard. We blijven dromen…
  • Ah, tof! Nog nooit gespeeld en hoor er een hoop positieve verhalen over.
    Ps. Gisteren is Halo 2 toegevoegd voor de Master Chief Collection op PC Gamepass.
  • Shit…. heb net een week Game Pass voor FFXV en de Yakuza games. Komen deze game en FFIX er ook nog even bij. They got me en dat word verlengen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren