1. Nostalgische gevoelens bij nieuwe PlayStation Classic-trailer

Nostalgische gevoelens bij nieuwe PlayStation Classic-trailer

Apparaat verschijnt op 3 december

In een nieuwe, korte trailer van PlayStation Classic zijn diverse bekende personages te zien.

Zo zijn onder andere Rayman, Duke B. Rambert uit Battle Arena Toshinden, King uit Tekken en Sweet Tooth uit Twisted Metal te zien. Ook zit er een Tyrannosaurus Rex in het filmpje. Deze dinosaurus was de ster van de demo disk die bij de PlayStation werd geleverd.

De PlayStation Classic bevat twintig games en een digitale geheugenkaart. Daarnaast is de console 45% kleiner dan de originele console. Verder komt de mini-console met twee controllers. De console is vanaf 3 december verkrijgbaar voor ongeveer 100 euro.

Onder de games die op de console staan, vallen Resident Evil Director's Cut, Rayman, Cool Boarders 2, Wild Arms, Metal Gear Solid, Ridge Racer Type 4, Grand Theft Auto en Final Fantasy 7.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Vindt het wel gaaf, alleen al deze games kan ik op de ps3 spelen, en wederom zit er geen Soul Reaver op, wat toch echt een classic is in mijn ogen
  • @BiohazardJP
    Ja er mist een hele berg games die er gewoon op hoorden volgens mij (en vele anderen). Helaas is het nu een gemiste kans

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren