1. Check hier lekker veel Black Friday Deals voor gamers

Check hier lekker veel Black Friday Deals voor gamers

Consoles, games, laptops, hardware, tv's... en ga zo maar door!

Deze vrijdag is een bijzondere vrijdag want het is Black Friday: Hét moment om uitstekende deals te vinden voor games, consoles, laptops, pc's en andere hardware. En omdat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet, hebben wij hoogstpersoonlijk de fijnste deals voor je op een rij gezet.

Hopelijk heb je een beetje rustig aan gedaan met je centen, want het is Black Friday dus dat betekent dat ook gamers hun slag kunnen slaan en de lekkerste deals kunnen scoren. Maar het is lastig om door de bomen het bos te zien. We hebben dus even per platform, maar ook voor hardware, even alle fijne deals voor je verzameld. En blijf deze (en alle categoriepagina's) in de gaten houden, want de hele dag door verversen we natuurlijk de deals!

PlayStation 4: Games, console en hardware

Xbox One: Games, console en hardware

Nintendo Switch: Games, console en hardware

PC: Games en hardware (ook tv's, monitoren, headsets, etc.)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ik wil eigenlijk een nieuw setje joycons maar die krengen blijven zo duur.
  • @HanTheMan ik ga even kijken of ik iets voor je kan vinden!
  • @HanTheMan De enige die ik kan vinden zijn deze: https://amzn.to/33ufS2v (een pro controller) en: https://amzn.to/34vugc1
    Maar het zijn allebei geen officiële Nintendo-controllers en ik kan dus niet met een zeker hart zeggen dat ze net zo goed zijn. De officiële joy-cons gaan verder overal voor de standaard prijs.
  • @dagmardg Thnx! super aardig dat je even hebt gekeken :) ik kwam uiteindelijk ook nog uit bij amazon.com daar zijn ze $59,- maar helaas zijn de verzendkosten te hoog
  • Qua games vind ik de aanbiedingen echt tegenvallen. Overigens veel shops misleiden je ook. Hield een paar games in de gaten die vorige week net niet de prijs waren wat ik ervoor over had. Nu zijn ze wel een paar euro goedkoper, maar de oude prijs die hun zeiden verkochte ze de game al niet eens meer.

    Zo was een game vorige week al 35 en nu staat er 30 ipv 60. Slaat nergens op want ze boden het al aan voor 35.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren