1. Deze media apps verschijnen op lancering op Xbox Series X

Deze media apps verschijnen op lancering op Xbox Series X

Waaronder Apple TV, Netflix en Disney+

De media apps die vanaf dag één op Xbox Series X en Series S beschikbaar komen, zijn bekendgemaakt.

Het gaat om streamingapps als Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime Video en Hulu. Ook handige media apps zoals Spotify, Twitch en YouTube komen beschikbaar. Tot slot zijn de apps NBC Peacock, Vudu, FandangoNow, Sky Go, Now TV en Sky Ticket beschikbaar vanaf dag één.

De lijst is specifiek gericht op Amerikaanse gebruikers. Hoewel het merendeel van de apps naar alle regio komt, zijn sommige apps - waaronder NBC Peacock, Hulu en Sky Ticket - bestemd voor specifieke markten buiten de Benelux.

Het is overigens voor het eerst dat Apple TV naar een Xbox-console komt. Op 10 november komt de app dan ook gelijktijdig op Xbox One uit. Op Xbox Series X, Series S en Xbox One is een apart entertainmentgedeelte in het menu te vinden, waar deze apps moeten komen te staan.

Eerder dit jaar maakte Sony al de entertainmentapps op PlayStation 5 bekend. Het ging onder andere om Apple TV, Netflix, Twitch, Disney+, YouTube en Spotify.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ja nice, ik weet niet of ik wat met Apple TV ga doen.
 • @CerandoX.nl

  Om de tijd wat te doden totdat eindelijk al het leuks uitkomt?
 • @Michel Musters.

  Off topic.

  Bedankt voor t aanraden van The Leftovers. Je hebt de serie hier meerdere malen genoemd door de jaren, daardoor altijd in m'n achterhoofd gehouden.
  Wat een belachelijk goed karakter gedreven serie. En wat een leegte nu ik alles gezien heb.
 • @Kiekmgoan46 Hey Kiekmgoan46, wat leuk om te horen! En die leegte begrijp ik maar al te goed. Niets kan tippen aan deze geniale serie inderdaad. Gelukkig wordt de serie alleen maar beter door hem vaker te kijken. Ik vind Mr. Robot op sommige momenten overigens in de buurt komen. Niet vergelijkbaar natuurlijk, maar mocht je iets zoeken om die itch mee te scratchen. En de Watchmen-serie is van dezelfde maker. Ook niet vergelijkbaar, maar op momenten ook geniaal.

  Ahh The Leftovers… wat een show!
 • @Kiekmgoan46
  @MichelMusters

  Jullie weten het wel te verkopen, mr Robot is 1 van mn favoriete series dus nu moet ik The Leftovers wel gaan kijken!
  Bedankt alvast!!
 • @HanTheMan one of us!
 • @MichelMusters

  Één van de twee procent.

  En ja Mr. Robot was ook tof, maar The Leftovers mag van mij tussen de grote jongens staan. Series zoals The Wire (al staat ie op eenzame hoogte) Breaking Bad, Fargo seizoen 2 en Six Feet Under.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren