1. Alle outfits kopen in Mortal Kombat 11 kost ruim $6000

Alle outfits kopen in Mortal Kombat 11 kost ruim $6000

Ontgrendelen door te spelen zal zo'n 3390 uur kosten

Mortal Kombat 11 biedt ontzettend veel variatie als het op cosmetica aankomt. Voor elke personage, wat er in totaal 23 zijn, zijn er 60 outfits mogelijk. Hier betaal je echter wel de hoofdprijs aan mocht je ze allemaal willen kopen.
Mortal Kombat

Voor het aanschaffen van een outfit heb je 500 Time Krystals nodig. Je kan deze verdienen, maar dit gaat tergend langzaam. Ervoor kiezen om ze te kopen is dus vrij logisch. Hiervoor betaal je vijf dollar. Daarnaast wisselen de outfits door in de winkel. Elke 6 a 8 uur is er een nieuwe outfit beschikbaar. Je moet dus, naast geld uitgeven, ook de store in de gaten houden. Mocht je hier tijd voor willen maken dan is een bepaald bedrag op je rekening van belang. 6440 dollar om precies te zijn.

Reddit-gebruiker AccomplishedPoet8 kwam na wat rekenen tot deze ontdekking en plaatste het op Reddit. Voor degenen die niet willen betalen aan outfits, heeft hij ook uitgerekend hoeveel tijd het zou kosten als je de Kristals zou verdienen. Dit komt neer op 3390 uur Mortal Kombat spelen, zodat je 644.000 kristallen kan verdienen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Allemachtig! Dead or alive dejavu
 • @xevulutionx

  Onzin hier kan je ze gewoon ingame verdienen met doa kon je ze alleen met echt geld kopen.
 • @DefenseForceNL
  Dat weet ik maar het gaat me er om dat het kan en ik ook bij die game dat soort bedragen had gelezen. Dus zo'n onzin is het niet dat ik een dejavu krijg bij het totaalsommetje als je de content zou willen kopen.
  Mag aannemen dat er geen ziel is die dat doet btw.
  Wat een interessanter vraagstuk is, hoeveel tijd kost het om alles te unlocken? Heb er zelf nog maar een uurtje opzitten dus geen flauw idee nog.
 • @xevulutionx

  Pure onzin want Ed Boon heeft al lang gereageerd op dit en zei dat dit pure bullshit is want het grootste gedeelte ervan kan je alleen vrijspelen door te spelen en aan zo'n praktijken doen zij niet. Willen je alle cosmetische dingen kopen? Om de 24 uur kan je er maar 5 kopen en 1 karakter heeft ongeveer 110 items dus veel succes want dit gaat meer dan 5 jaar duren voor je alles hebt. Ik stel voor om gewoon alles vrij te spelen want dat gaat een pak sneller dan alles te moeten kopen.
 • @Krimson Sinister
  Lees jij mijn comment nu half of knal je er gewoon ff in?
  Ik heb het toch over het bericht hier dat als men alle dlc zou willen kopen dat er een heel hoog bedrag uit komt rollen net als bij DOA.
  Dat de voorwaarden anders zijn en dat dit ook vrij te spelen is benoem en erken ik ook nog. Ik heb dus (nogmaals) vooral een deja vu over het bedrag.

  Die tijd die het zou duren spelenderwijs had ik nog niet in het bericht gezien en daar was ik ook benieuwd naar. Ik zie mezelf de game geen 3000+ uur spelen, daar zou ook vijf jaar overheen gaan. Gelukkig speel ik voornamelijk met een aantal vaste characters en vind ik t wel best zo. Geld trek ik hier alleen uit voor nieuwe personages als die komen. Had vooral Reptile en Ermac wel terug willen zien.
 • Kijk nou alweer uit naar de YouTube video's hierover.
 • Snap sowieso niet waarom je geld aan een outfit zou willen uitgeven. En zeker geen 5 euro. 5 cent vind ik nog tot daaraan toe, maar 5 euro?
 • @Luigi1985 Als ik zo naar fortnite kijk zijn er genoeg mensen die daar anders over denken
 • @jdl82raw

  True, maar toch bijzonder dat mensen zo gebrainwasht worden. Voor drie/vier outfits heb je een vette, complete game.
 • @Luigi1985

  Helemaal mee eens. Als ik zie hoeveel zakgeld mijn zoon uitgeeft aan cosmetische onzin in fortnite. Dat gaat echt nergens meer over.
 • @jdl82raw
  Het wordt steeds gekker inderdaad. Die prijzen gaan helemaal nergens meer over.
 • Dit is dus echt schandalig, ik heb amper tijd, dus meer dan 3000 uren gamen op 1 game is dus echt een no go voor mij, spijtig echt spijtig…
 • @CyberFl

  Pure onzin want Ed Boon heeft al lang gereageerd op dit en zei dat dit pure bullshit is want het grootste gedeelte ervan kan je alleen vrijspelen door te spelen en aan zo'n praktijken doen zij niet. Willen je alle cosmetische dingen kopen? Om de 24 uur kan je er maar 5 kopen en 1 karakter heeft ongeveer 110 items dus veel succes want dit gaat meer dan 5 jaar duren voor je alles hebt. Ik stel voor om gewoon alles vrij te spelen want dat gaat een pak sneller dan alles te moeten kopen.
 • @Krimson Sinister
  Jouw reacties op deze game he. Man man man. Ik denk dat veel mensen de game erg vet vinden incl ondergetekende maar je bent me een partijtje defensief he.
 • 3400 uur dat is,erg lang. Maar ik zal eens kijken hoeveel uur ik in andere spelen gestopt hebt dacht witcher 3 ook paar 100 uur… dus 1000 is erg veel. Zijn de codtuumd leuke meerwaarde?
 • Waarom zou je überhaupt alle outfits willen hebben?
  De meeste mensen hebben maar een paar favoriete characters die ze spelen, en misschien zijn er 2-4 outfits die je echt tof vindt.
 • Pure onzin Ed Boon heeft al lang gereageerd op dit en zei dat dit pure bullshit is want het grootste gedeelte ervan kan je alleen vrijspelen door te spelen en aan zo'n praktijken doen zij niet. Willen jullie alle cosmetische dingen kopen? Om de 24 uur kan je er maar 5 kopen en 1 karakter heeft ongeveer 110 items dus veel succes want dit gaat meer dan 5 jaar duren voor je alles hebt. Ik stel voor om gewoon alles vrij te spelen want dat gaat een pak sneller dan alles te moeten kopen.
 • Valse berekening, je kan niet alle costumes met time krystalls kopen, zijn er maar enkele om de 24uur, alle costumes kan je uit de krypt halen met koins en hearths, sommige costumes, brutalities etc kunnen alleen uit de story en towers of time gehaald worden. Dus alle costumes kopen met krystalls gaat helaas niet, en maakt dus het aangegeven bedrag onjuist.
  Het enige wat juist is, is dat het een super lange grind is, maar dat word aangepast met de aankomende patch, ook zijn de chests NIET random, als je in bijv. Goro's lair zit zijn alle kisten hetzelfde voor iedereen alleen zitten ze op een andere spot in dezelfde area, zo heb je ook de Shao Kahn kisten en die zijn voor iedereen hetzelfde op dezelfde plek

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren