1. Alle speelbare personages Super Mario Party bekend

Alle speelbare personages Super Mario Party bekend

Keuze uit twintig verschillende personages

Op 5 oktober verschijnt de nieuwe Super Mario Party voor Nintendo Switch. In een gameplay-video van GameXplain zijn vermoedelijk nu alle speelbare personages onthuld. In de video staan op een gegeven moment twintig personages opgesteld die, met uitzondering van Toad en Toadette, waarschijnlijk alle personages zijn om mee te spelen.

De volledige lijst van speelbare personages bestaat nu uit: Mario, Luigi, Wario, Waluigi, Peach, Daisy, Rosalina, Donkey Kong, Diddy Kong, Yoshi, Bowser, Bowser Jr., Koopa, Dry Bones, Shy Guy, Boo, Monty Mole, Hammer Bro en Pom Pom. Van deze personages moeten Donkey Kong, Diddy Kong, Pom Pom en Dry Bones nog vrijgespeeld worden aan het begin van de game.

In deze nieuwe versie van Mario Party is de keuze van je personage van strategisch belang. Super Mario Party maakt gebruik van een speciale dobbelsteen die voor elk personage weer anders is en dus andere effecten heeft.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Tof. Ik kijk echt uit naar deze game. Lijkt me geweldig om met mn vrienden dit te spelen. En als Boo fanboy ben ik natuurlijk al helemaal tevreden!
  • Ik snap niet waarom het nieuws is dat donkey Kong en pom pom aanwezig zijn. Die karakters zie je al in de E3 release trailer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren