1. Alle uitbreidingen voor Battlefield 1 en 4 gratis

Alle uitbreidingen voor Battlefield 1 en 4 gratis

Dice geeft cadeau's naar aanloop van Battlefield V

Om de "road to Battlefield V" te vieren biedt Dice een aantal goodies aan voor Battlefield 1 en 4, maar zijn ook alvast goodies te verdienen voor Battlefield V.

Dice deelt namelijk in een blogpost mee dat alle uitbreidingen voor Battlefield 1 en 4 worden weggegeven in de maanden voorafgaand aan de lancering van Battlefield V. Tevens kunnen spelers die Battlefield 1 spelen ook goodies verdienen voor in Battlefield V. Zo kan men alvast een exclusieve paratrooper-uitrusting en wapenskins verdienen voor in de nieuwe Battlefield.

Op de kalender van Dice kunnen deze uitbreidingen worden geïnd zodra ze beschikbaar komen. Het is nog niet bekend wanneer de gratis dlc's precies verkrijgbaar zijn.

Battlefield V komt 16 oktober naar de PS4, Xbox One en pc.

Tijdens de E3 heeft Lucas May de game al weten te spelen. In een hands-on preview is te lezen wat hij vindt van de nieuwe Battlefield-game die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog afspeelt. Zo is te lezen dat de game nog steeds heerlijk hectisch kan zijn, zoals vliegtuigen die over je hoofd heen zoeven en zomaar ontploffen.

Road to Battlefield

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Chill! Gratis content
  • @mightybundy
    Altijd goed natuurlijk! Moeten ze met zombies bij BO3 ook eens doen. Wou een tijdje geleden Der Eisendrache spelen blijk dat die map alleen al 8 euro kost. Dat doe ik dus mooi niet he
  • @blue_blade_3 wow ze zijn niet te zuinig zegXD

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren