1. Alle voertuigen verwijderd uit Call of Duty: Warzone door glitch

Alle voertuigen verwijderd uit Call of Duty: Warzone door glitch

Tijdelijke oplossing

Alle voertuigen zijn verwijderd uit het speltype Warzone van Call of Duty door een hardnekkige glitch. Dat maakt ontwikkelaar Infinity Ward bekend via hun Twitter-kanaal.

De glitch kan een heel potje Warzone tot stilstand brengen. Als spelers met een voertuig bepaalde punten van de map betreden, crasht de server en worden alle spelers uit de match verwijderd. Zowel Battle Royal als Plunder had last van de glitch.

Het is niet de eerste keer dat zich een probleem voordoet met voertuigen in de populaire shooter. In mei werden helikopters uitgeschakeld omdat spelers daarmee buiten de grenzen van de map konden komen.

De oplossing van de studio is nu om alle voertuigen uit de game te verwijderen. Er is nog niet bekend wanneer ze eventueel weer terugkeren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren