1. Fysieke versie Spyro Reignited Trilogy heeft één game op disk staan

Fysieke versie Spyro Reignited Trilogy heeft één game op disk staan

De andere twee games moeten gedownload worden

Op de fysieke editie van Spyro Reignited Trilogy staat alleen de remake van het origineel op de disk. De twee vervolgen moeten gedownload worden.

Dat blijkt uit de informatie te vinden op de reserveringspagina van de game. Daarop valt te lezen dat Spyro 2: Ripto's Rage! en Spyro: Year of the Dragon, de twee vervolgen op Spyro the Dragon, gedownload moeten worden.

Het is niet duidelijk waarom niet alle drie de games op de disk staan. Mogelijk is er niet genoeg tijd om alles op één disk te krijgen. Het is ook nog niet duidelijk of het tweede en derde deel via een patch beschikbaar komen, of dat er unieke downloadcodes in het doosje zitten om ze te downloaden. Op het eerder verschenen Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy stonden wel alle drie de games op disk.

Spyro Reignited Trilogy is vanaf 21 september beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One.

Spyro

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Zit nog te twijfelen hem meteen aan te schaffen op een van deze consoles, of om te wachten op een eventuele switch release. Dat is voor mijn gevoel wel echt een console waar hij perfect voor past. Die iets betere graphics wil ik wel missen voor de mogelijkheid games on the go te kunnen spelen.

  Lastig lastig
 • @naapert
  Ik vind dit dus ook een moeilijke situatie…
  Het is gewoon bijna zeker dat ie ook naar de Switch gaat komen, maar de vraag is… Wanneer?
 • @Piet S.

  Ik hoop niet net zolang als t geduurd heeft bij crash, want dan is de hype voor mij allang weer over. Vind t nu ook wel verdacht dat hij gewoon nog helemaal niet officieel is aangekondigd en voor de xbox dus wel al.

  Ik ken mezelf en denk dat ik gewoon overstag ga en hem meteen aanschaf als ik een keer niks te spelen heb (of iig vind dat ik niks te spelen heb :p )
 • @naapert

  Laatst was de Switch versie optie (de PC versie optie trouwens ook) heel even zichtbaar op de officiële Spyro website.

  Op Reddit zagen ze dit direct en ze hebben daar dan ook screenshots van gemaakt, dus het lijkt me onvermijdelijk dat ie binnenkort aangekondigd wordt.
 • Ik denk dat ze dit doen om doorverkopen te ontmoedigen. Slim, maar hinderlijk.
 • Domme zet, voor mij reden om de game niet aan te schaffen
 • Niet zo erg was toch wel van plan om het digitaal te kopen.
 • Installeren moet je het toch, of ie nu van de disc of uit de store komt. Maakt mij dus niet uit, ik heb wel zin in deze nostalgische trip.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren