1. Twitch-stream van Alexandria Ocasio-Cortez trekt 430.000 gelijktijdige kijkers

Twitch-stream van Alexandria Ocasio-Cortez trekt 430.000 gelijktijdige kijkers

Among Us met populaire Twitch-streamers

Congreslid Alexandria Ocasia-Cortez presenteerde gister haar allereerste Twitch-stream ooit en trok direct meer dan 430.000 gelijktijdige kijkers.

De streamin kwestie is direct in de boeken gegaan als derde best bekeken Twitch-stream ooit. Alexandria Ocasia-Cortzes had wel wat hulp tijdens haar Among Us-stream. Populaire streamers Pokimane, HasanAbi, Jacksepticeye en Dr. Lupo ondersteunde het congreslid tijdens haar stream. Naast bovengenoemde streamers speelde de Amerikaanse vertegenwoordiger IIhan Omar ook mee.

De best bekeken Twitch-stream ooit staat nog altijd op naam van Tyler 'Ninja' Blevins. Ook Ninja kreeg tijdens zijn stream hulp, namelijk van rappers Drake en Travis Scott. Het kijkersaantal liep tijdens deze stream op tot meer dan 600.000 kijkers.

Het is nog onduidelijk of er meer streams van Alexandria Ocasia-Cortez volgen. Liefhebbers kunnen de volledige stream hier terugkijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ik zie haar liever niets met gaming te maken hebben.
  • @CerandoX.nl

    Omdat? Als zij dat nou leuk vind moet ze dat gewoon lekker doen toch?
  • @CerandoX.nl

    Tja AOC is van 1989 dat maakt haar één jaar jonger dan mij. Net zoals vele van die generatie kan zij gewoon weg een gamer zijn. Ik ben het niet eens met haar standpunten, ze is veelste links. Maar als zij wil gamen zonder al te politiek te zijn good for her

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren