1. Meer informatie over Pokémon Home verschenen

Meer informatie over Pokémon Home verschenen

Meer info over National Dex en Boxes

Er is alweer nieuwe informatie naar buiten gekomen voor de nieuwe Pokémon-service, Pokémon Home. Verschillende Japanse media-outlets waren de afgelopen dagen aan de slag gegaan met een demoversie.

De Engelse vertaling van de informatie verscheen onlangs op Serebii.net. In de demo-versie kwamen er een aantal nieuwe functies aan het licht. Zo hebben mensen met premium-abonnement 200 boxes, waarin ze Pokémon kunnen opslaan. Ook is het bij Pokémon Home niet mogelijk om eieren naar de service over te zetten. Volgens een aantal Japanse outlets staat de release van Pokémon Home gepland voor medio februari.

Ook is er een zoekfunctie, waarmee je met verschillende critiria pokémon kan zoeken. Als je pokémon uit Pokémon Let’s Go Pikachu of Pokémon Let’s Go Eevee naar Pokémon Home overzet kunnen ze hun abilities niet in oudere games gebruiken.

In de mobiele versie van Pokémon Home is het mogelijk om 3D-versies van pokémon te bekijken en rond te draaien. Als laatste is er bekendgemaakt dat de National Pokédex gescheiden is per regio, zodat je alle Pokémon tegelijkertijd kan bekijken. Ook is het mogelijk om een aparte lijst met pokémon per regio te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Het is eigenlijk info die ik standaard wel had verwacht van deze cloud service app.

    De release die heeft mij wel aan het denken gezet. Ze zeggen mid februari op Serebii. Waarom heb ik nou zo'n flauw vermoeden dat de dienst tegelijk uitkomt met de Nintendo Direct en dat ze hem in de Direct nog gaan promoten.
    mid februari zie ik als 10 feb tot 20 feb dus deze week een Nintendo Direct aankondiging en donderdag de Direct? Het zou zomaar kunnen. Hopelijk hebben we dan binnen nu en 24 uur de aankondiging ervan.

    Daarnaast snap ik je zin niet helemaal met abilities van Pokemon Let's Go niet in oudere games? De Pokemon uit Let's GO is sowieso een eenrichtingsweg en kunnen alleen naar Pokemon Sw/Sh worden overgebracht of ze zitten vast in HOME. Serebii legt het namelijk ook goed uit wil je de data van die Pokemon inzien zou je hem eerst naar Sw/Sh moeten overbrengen. In HOME zijn ze dataloos zonder abilities en andere game data.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren