1. Gelekte merchandise hint naar nieuwe Splinter Cell

Gelekte merchandise hint naar nieuwe Splinter Cell

Misschien meer hierover tijdens E3

GameStop heeft mogelijk een nieuwe Splinter Cell-game gelekt. Deze wordt mogelijk aangekondigd tijdens E3.

Oplettende lekker Wario64 plaatste op Twitter een afbeelding, waarop de verkooppagina van Sam Fishers bril te zien is. De bril kost iets meer dan 35 euro en valt onder E3 collectibles. De bril werd kort hierna weer verwijderd van de site, dus er is waarschijnlijk een fout gemaakt. Het is in elk geval opvallend dat GameStop nieuwe Splinter Cell-merchandise verkoopt, als er geen sprake zou zijn van een nieuwe game.

De Splinter Cell-serie is behoorlijk populair. Het is dus goed mogelijk dat Ubisoft het niet hierbij laat. De laatste Splinter Cell-game die uitkwam heette Blacklist en kwam in 2013 uit. Een nieuwe game zou er dus best aan kunnen komen. Fans waren kortgeleden al blij, omdat een van de Ubisoft-ontwikkelaars tweette over een nieuwe Splinter Cell. Ubisoft zei later echter dat dit maar een grapje was.

Veel om over te speculeren dus, maar waarschijnlijk krijgen we pas meer te horen tijdens E3. Maak je geen zorgen als Ubisoft niet begint met de aankondiging. De ontwikkelaar staat erom bekend om aan het einde van een presentatie grote titels aan te kondigen op een ‘Oh ja nog een klein dingetje’-manier.

De E3-persconferentie van Ubisoft vindt plaats op 10 juni om 22:00 uur Nederlandse tijd en is hieronder, met commentaar van Martin en Dennis, te bekijken. Benieuwd naar de andere persconferenties? Check de data en tijden hier!

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren