1. Amazon Mexico meldt releasedatum voor Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Amazon Mexico meldt releasedatum voor Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Game moet dit jaar uitkomen

Er is een releasedatum opgedoken voor Xenoblade Chronicles Definitive Edition. Amazon Mexico heeft bij de listing van de game 29 mei als releasedatum gezet.

Volgens Amazon komt de game 29 mei uit, een datum die eerder ook al bij een Deense verkoper verscheen. Deze retailer staat erom bekend om releasedata te vroeg bekend te maken. Ze lekten al eerder de releasedatum van de Trials of Mana-remake. Nu Amazon Mexico ook 29 mei als releasedatum opgeeft, begint het erop te lijken dat de remake inderdaad in mei uit gaat komen. De advertentie van Amazon is hieronder te bekijken.

Xenoblade Chronicles Definitive Edition is een remake van de eerste game in de Xenoblade Chronicles-franchise. De originele game kwam in 2012 uit op de Wii. Nintendo heeft nog geen officiële releasedatum voor de remake bekendgemaakt.

Xenoblade

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Zal dan binnenkort wel in een direct komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren