1. Amazon-mmo New World is weer eens uitgesteld

Amazon-mmo New World is weer eens uitgesteld

Game komt nu op 31 augustus 2021 uit

New World, de aankomende mmo van Amazon, is wederom uitgesteld.

Het spel had eerst vorig jaar augustus moeten verschijnen, maar werd uitgesteld naar de lente van dit jaar. Nu is de game opnieuw uitgesteld naar 31 augustus dit jaar. 

In een update schrijft men: "We werken hard aan opties voor de end-game die we graag op lancering in de game willen hebben. Deze opties zijn deze lente nog niet klaar. Daarom brengen we New World op 31 augustus 2021 uit. Met die extra tijd kunnen we substantiële verbeteringen aanbrengen terwijl we de game oppoetsen en fine-tunen."

Op 20 juli moet een gesloten bèta van de game beginnen. Mensen die het spel hebben gereserveerd, kunnen meedoen.

New World is een sandbox-mmo die zich afspeelt in een fictieve zeventiende eeuwse Amerikaanse kolonie. Uniek is dat de setting is geïnspireerd door hoe het er echt aan toeging in Noord-Amerika in die tijd, maar dat veel van de legendes en mythes uit die tijd echt zijn in de game. Spelers kunnen alleen, maar ook gezamenlijk bouwen aan een eigen beschaving.

Amazon Game Studios heeft vooralsnog niet veel geluk wat betreft het uitbrengen van spellen. Eerder lanceerde het de free-to-play shooter Crucible. Na negatieve reacties en weinig spelers ging de game terug in gesloten bèta en werd daarna geannuleerd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Jammer maar een ieder moet nu toch wel overtuigd zijn dat je beter uit kan stellen dan te vroeg uit te brengen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren