1. American Football-spelers hebben de nieuwe Call of Duty gespeeld

American Football-spelers hebben de nieuwe Call of Duty gespeeld

Wordt Modern Warfare 4 binnenkort aangekondigd?

Op Instagram hebben verschillende American Football-spelers gedeeld dat ze 'de nieuwe Call of Duty' hebben gespeeld. Het is nog onduidelijk of het gaat om Modern Warfare 4.

In verschillende Instagram-posts is te zien hoe spelers als Riley Ridley en Jacques Patrick de een Call of Duty-game spelen tijdens een evenement in Nashville. In de berichten wordt expliciet genoemd dat het gaat om de Call of Duty-game die dit jaar verschijnt. Mogelijk duidt het evenement op een spoedige aankondiging van de game.

Het is niet de eerste keer dat Activision de game als eerste aan atleten onthult. Vorig jaar mochten verschillende NBA-spelers Black Ops 4 spelen, waarna de game lekte vanwege de pet van speler James Harden.

Call of Duty
Call of Duty

Modern Warfare 4

De nieuwe Call of Duty-game wordt ontwikkeld door Infinity Ward en wordt volgens geruchten Modern Warfare 4. Anonieme bronnen melden aan Charlie Intel dat Modern Warfare 4 een 'volledige' Call of Duty-game wordt, met een campagne, multiplayer-modus, Zombies-modus en mogelijk een variant van battle royale.

Tijdens een investeerdersbijeenkomst kondigde Activsion aan dat de game een campagne, een 'grote en uitgebreide multiplayerwereld' en 'leuke co-op gameplay' krijgt. De campagne staat waarschijnlijk dus los van Modern Warfare Remastered, die laatst werd vastgelegd door PEGI.

Modern Warfare Remastered

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

  • Ik vind de nieuwe Alcatraz map erg gaaf in BO4. Ik hoop dat er een goede BR-Mode in MW4 zit. Raven Software zal wel mee helpen en meestal maken zij nou juist de beste CoD-maps.
  • Modern warfare 2 remastered moet het zijn in de laatste alinea denk ik? Modern warfare remastered kwam destijds uit samen met infinite warfare.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren