1. Gamestop hint naar tiende Splinter Cell-game

Gamestop hint naar tiende Splinter Cell-game

Nachtkijker van Sam Fisher verschijnt in november

De website van de Amerikaanse retailer Gamestop noemt een nieuw deel in de Splinter Cell-franchise. In een omschrijving voor een replica van de nachtkijker van Sam Fisher wordt een aankomende "tiende release" genoemd.
Splinter Cell

Op de website van Gamestop (die niet zonder VPN te bezoeken is vanuit Nederland) staat aangegeven dat de iconische nachtkijker van Sam Fisher in november verschijnt. Eerder dit jaar verscheen kort ook al een pagina voor het product, maar dit werd al snel weer offline gehaald. Inmiddels is het product teruggekeerd in de webshop met nieuwe foto's en een nieuwe omschrijving.

Het interessante gedeelte van omschrijving noemt specifiek een nieuw deel dat in de maak is: "Voor de eerste keer sinds de introductie van Splinter Cell in 2002, na negen succesvolle AAA+-titels, en met de release van het tiende deel op de horizon, is dit de eerste kans om Sam Fishers kenmerkende Ultra High-Frequency Sonar Goggles te bezitten."

Het is mogelijk dat deze informatie door Gamestop zelf is bedacht of dat de informatie inmiddels verouderd is. Een mogelijkheid is echter ook dat de informatie direct van de fabrikant komt en verklapt dat we binnenkort de onthulling van een nieuwe Splinter Cell kunnen verwachten.

Eerder dit jaarvertelde Ubisoft-directeur Yves Guillemot in een interview dat ontwikkelteams lange tijd niet wilden werken aan een nieuwe Splinter Cell-game, vanwege de hoge druk van fans. Wél zei hij dat er inmiddels mensen zich op het moment bezighouden met de franchise. Guillemot zei tevens laatst nog datde comeback van de Splinter Cell-franchise wel moet uitmonden in "nieuwe ervaringen"

splinter cell

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Waarom kan je zonder VPN niet op de site van Gamestop? 🤔
  • Please don't suck

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren