1. Ancestors: The Humankind Odyssey verschijnt in december op consoles

Ancestors: The Humankind Odyssey verschijnt in december op consoles

Nieuwe trailer van de consoleversie uitgebracht

Vanaf 6 december kunnen gamers op PlayStation 4 en Xbox OneAncestors: The Humankind Odyssey spelen.

De pc-versie van de game verscheen afgelopen augustus al op de Epic Games Store. Na een jaar kan die game ook op andere digitale winkels op pc verschijnen. Eerder was al bekend dat het spel ook naar consoles zou komen, maar nu is dus een precieze releasedatum bekend.

Ancestors: The Humankind Odyssey speelt zich af tien miljoen jaar in het verleden, in het prachtige, maar meedogenloze gebied van Neogeen Afrika. In het spel moet de speler over een tijdsbestek van acht miljoen jaar zijn apenclan opbouwen, zijn territorium uitbreiden en zijn vaardigheden doorgeven aan de volgende generaties. De game is ontwikkeld door Panache Digital Games. Dat is de studio van Patrice Désilets, de bedenker van de eerste Assassin's Creed.

InsideGamer gaf de pc-versie een 5,4 en schreef: "Ancestors: The Humankind Odyssey wil een soort pseudo-realistische ervaring van vroeger bieden, maar vergeet dat er wel een moderne mens achter de knoppen zit, die vermaakt wil worden. Als dit werkelijk een semi-realistische kijk op de evolutie van de mens is, dan hadden onze voorouders het al lang uit desinteresse opgegeven."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren