1. Animal Crossing krijgt kloon voor de pc

Animal Crossing krijgt kloon voor de pc

Nu in Early Access op Steam

Na de komst van Temtem is het nu de beurt aan Animal Crossing om een kloon te krijgen, die in eerste instantie alleen op pc uitkomt. De game Hokko Life is vanaf nu in de Early Access van Steam te vinden.

In Hokko Life speel je als een personage die naar een stad verhuist gevuld met pratende dieren. In de stad kan je met de dieren omgaan, kleding ontwerpen, vissen en dingen in het dorp neerzetten. Dit lijkt verdacht veel op Animal Crossing, maar er zitten ook een paar nieuwe gamemechanismes in Hokko Life die Animal Crossing niet heeft.

Zo kan je in Hokko Life naast kleding ook meubilair ontwerpen om de huizen van spelers en bewoners van het dorp mee in te richten. Ook kan de speler een eigen groentetuin onderhouden. Hieronder is de volledige trailer van Hokko Life te bekijken.

Hokko Life komt later dit jaar officieel uit op de pc, maar is nu al via Early Access in Steam verkrijgbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren