1. Datamine Animal Crossing: New Horizons hint naar aankomende features

Datamine Animal Crossing: New Horizons hint naar aankomende features

Dealen in kunst en het groeien van groente en aardappels

Een datamine geeft in potentie meer weg over wat spelers in de toekomst van Animal Crossing: New Horizons kunnen verwachten.

Dat er updates naar New Horizons komen, is geen verrassing: op diverse momenten verspreid over het jaar worden er feestdagen gevierd, waarvoor er nieuwe content aan de game wordt toegevoegd.

Een nieuwe datamine door Ninji geeft meer duidelijkheid over toekomstige content voor de populaire game. Zo lijkt de kunstdealer Redd terug te keren op een schip, die aanmeert aan het geheime strand dat alle spelers op hun eiland hebben.

Ook lijkt het erop dat spelers straks hun eigen groente en aardappels kunnen laten groeien, alsmede de toevoeging van diverse soorten struiken. Ninji heeft ook de mogelijkheid om te duiken gevonden, alsmede diverse etenswaren die uit de zee komen. Verder zou koken een mogelijkheid worden en zou het museum ook een uitbreiding krijgen voor het ophangen van kunst.

Het is niet duidelijk in hoeverre alle features die hierboven genoemd worden, ook daadwerkelijk in de game verschijnen. Plannen kunnen altijd veranderen. Morgen is het Earth Day in Animal Crossing, al heeft Nintendo nog niet aangekondigd op wat voor manier dat in de game gevierd wordt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik kan gewoon niet stoppen met het spelen van deze game… Ik zit nu tegen de 200 uur aan en kijk er nog steeds iedere dag naar uit om weer even te spelen.

  Verder hoop ik dat alle bovenstaande functies in de game toegevoegd zullen worden, maar dan wel gefaseerd, want anders zit ik zometeen 12 uur per dag achter m'n Switch… XD

  Ik vind het overigens wel vreemd dat het morgen Earth Day is en dat we verder niets meer vernomen hebben m.b.t. de update (die op Earth Day materiaal na, ook andere content moet bevatten), zoals eerder aangekondigd tijdens de Mini Direct.
 • @PietS.

  Ik zit aan 38 uur speeltijd, maar het begint wat eentonig te worden. Wat ken ik bv doen om het weer leuk te maken?
 • @CyberFl

  Ooooo, dan heb je dus nog genoeg te doen:
  - Vang alle beschikbare vissen & insecten
  - Zoek & ruil alle fossielen
  - Upgrade je huis en andere gebouwen
  - Richt je huis opnieuw in [opbouwen naar hoogste rang]
  - Richt je eiland opnieuw in, (m.b.v. Terraforming) [opbouwen naar 5 sterren]
  - Breid je eiland uit bv. d.m.v. het uitnodigen van nieuwe villagers (ga opzoek naar degenen die jij echt wil hebben als buurman/vrouw)
  - Plant & kruis bloemen
  - Unlock in-game achievements
  - Maak (beste) vrienden & bezoek hun eilanden (bv. om spullen te ruilen)
  - Ga opzoek naar nieuwe DIY recepten
  - Ga op zoek naar (zeldzame) materialen
  - Maak nieuwe spullen
  - Etc.

  Zo kan ik nog wel even doorgaan! Er is zoveel te doen, maar alles kan lekker op je gemakje. Ginne hoast nie.
 • @PietS.

  Ja er is idd veel te doen, men village is nu 2 sterren. Maar de activiteiten zijn steeds hetzelfde, ook komt er steeds diezelfde personage aanstranden waar je over and over again 5 electric Parts voor moet zoeken, of the Ghost hunts in de nacht, wel leuk in het begin, maar na een tijd wel wat eentonig. Net even time travel geprobeerd om te zien hoe het tijdens de maand december eruit gaat zien, en zag er heel bruin en grijs is met lichte sneeuwval, wel nice.
 • @CyberFl

  Natuurlijk moet de gameplay je wel liggen ja. Ik vind het heerlijk relax en toch wil ik ook presteren qua achievements, etc.
 • Ik haal deze game pas voor de volle pond wanneer Nintendo de optie er in verwerkt om iedere speler op dezelfde Switch zijn/haar eigen eiland te laten maken. En/Of een optie voor een gedeeld eiland waarop iedere speler evenveel rechten en mogelijkheden heeft, ook tijdens het samenspelen. Dus dat de één niet het halfbakken sulletje met beperkingen is dat maar achter de andere speler aandrentelt die wél de volledige spelervaring heeft.

  Tot die tijd wacht ik wel op een prijsverlaging. Wat wellicht pas is wanneer Nintendo haar volgende console lanceert, en deze game daarop uitbrengt als remaster met een verlaagde lrijs.
 • @benjaminben ben trots op jou man!
 • @swekkie

  Bedankt, ik wat minder op Nintendo. Dit zijn puur keuzes om mensen meer verschillende consoles + spellen te laten kopen. Gezien ook veel kinderen deze console willen hebben vind ik dit soort praktijken wat jammer. Je staat als bedrijf in je volste recht zaken op deze wijze aan te pakken, maar het siert je alleen niet. Doet EA dit dan krijgen zij shit, doet Nintendo dit dan wordt er amper een woord aan vuilgemaakt.

  Maar nogmaals, zeer blij dat je trots op mij bent. Ik doe dit trouwens niet als protest-reactie om Nintendo 'een lesje te leren' want het zal ze een rotzorg zijn of ik deze game haal of niet. Ik doet het puur omdat ik de game voor deze prijs gewoon niet wil hebben wanneer deze functies ontbreken. Ik wil AC samen kunnen spelen met mijn vriendin, maar niet op de wijze zoals Nintendo nu aanbiedt. Dit schiet gewoon ernstig te kort.
 • Trailer doet al de ronde

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren