1. Animal Crossing: New Horizons-update voegt in-game Switch toe

Animal Crossing: New Horizons-update voegt in-game Switch toe

Game is vanaf vandaag officieel beschikbaar

Animal Crossing: New Horizons-spelers ontvangen via een update een in-game Switch-systeem.

Animal Crossing: New Horizons is vanaf vandaag officieel verkrijgbaar, maar werd woensdag al door de winkelketen Game Mania verkocht. Gisteren verscheen de eerste update voor het spel, versie 1.1.

Door de update te downloaden, ontvangen spelers in-game een pakketje met daarin een Switch-systeem. Dit systeem kan aan en uit worden gezet, maar heeft verder geen functie, behalve dat het als versiering in iemands huis of buiten kan staan.

Daarbij herkent de game of er wordt gespeeld op een reguliere set of de speciale Animal Crossing-Switch, en aan de hand daarvan wordt het uiterlijk van de in-game Switch bepaald. Nintendo verzekert mensen dat de Animal Crossing-Switch uiteindelijk ook via de in-game winkel beschikbaar komt, voor mensen die alleen een reguliere Switch in het bezit hebben.

Nintendo Switch Online-leden kunnen daarnaast ook een exclusieve 'Nook Manufactured Square Rug' verkrijgen. Dit is een deurmat die via het Nook Mile Exchange-systeem aangeschaft kan worden. Dit systeem is niet meteen in de game beschikbaar, maar nadat er een bepaalde hoeveelheid progressie is geboekt.

Animal Crossing: New Horizons is nu verkrijgbaar voor de Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Heb het uiteindelijk toch gekocht om samen met men dochter te spelen in deze rare tijden, weet niet wat ik moet verwachten, maar ben wel benieuwd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren