1. Animal Crossing: New Horizons-update voegt zwemmen toe

Animal Crossing: New Horizons-update voegt zwemmen toe

Komt 3 juli uit

In de gratis zomer-update van Animal Crossing: New Horizons is het voor spelers mogelijk om te zwemmen in de oceaan. Dat blijkt uit de trailer die Nintendo heeft geplaatst.

Tijdens het zwemmen kunnen spelers dingen vinden en vangen, zoals zeesterren en schelpen. Dit is een terugkerende mechaniek uit het vorige deel van de Animal Crossing-franchise, Animal Crossing: New Leaf. Spelers kunnen hun vondsten doneren bij Blathers in het museum, zelf houden of aan de terugkerende NPC Pascal geven. Pascal is een zeeotter die in alle games heeft gezeten sinds Wild Word. Als een speler diens vondsten aan Pascal geeft krijgt die een speciaal DIY-recept, waaronder die van het zeemeerminnen-meubilair. De trailer van de update is hieronder te bekijken.

De zomer-update van Animal Crossing: New Horizons komt 3 juli uit. Nintendo heeft ook een tweede update aangekondigd voor begin augustus. Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Kijk. Een reden om de game weer te gaan spelen in juli!
  Doel: Museum compleet maken. :)
 • @PietS.

  Ga ik ook zeker eens checken, heb het al weken nietmeer gespeeld. Ben nu wel bezig met ninjala met een aantal vrienden van mij. Ook wel een tof spel.
 • @CyberFl


  Is dat niet een Splatoon spinoff? want anders download ik het van de week ook. Want het is een free to play titel toch?
 • @smaakmaker

  Rip-off ja… XD
 • @PietS.

  To be fair, Nintendo heeft zelf met de marketing geholpen, dus ze zullen het vast niet heel erg vinden.
 • @Ardyn

  Inderdaad.
 • @CyberFl

  Ik ook al even niet meer. Mijn enige doel is om het museum compleet te maken en houden, dus ik speel iedere maand een aantal dagen om dat bij te houden.

  De SP modus van Splatoon vond ik leuk (ik heb niet veel met MP), maar Ninjala laat ik lekker aan me voorbij gaan. Ik wacht op Paper Mario! :D
 • Mijn vissen heb ik al compleet. Maar de updates zijn voor mij geen reden om terug te keren naar de game. Het waren 110 leuke uren. Maar in juli heb ik Ghost of tsushima en later nog veel andere games dat ik geen tijd meer ga vrij maken voor AC. Maar hij komt zeker in mijn top 10 lijstje van 2020 denk niet heel hoog. Maar dat ik de game in mijn top 10 van dit jaar gaat komen was voor mij al op zich een big suprise haha. maar het behoort niet tot mijn favoriete Nintendo franchises. Waar ik bij een nieuwe Donkey Kong en Metroid echt uit mijn dak ga van vreugde. Ga ik dat niet hebben als er ooit een nieuwe AC wordt aangekondigd.
 • @smaakmaker

  Als je je vissen al compleet hebt, dan heb je sowieso gecheat a.k.a. getimetraveled (lekker vernederlandst allemaal, haha), anders kan dat niet.

  Verder wacht ik op Paper Mario! :)
 • @PietS.

  Haha klopt ik ben gaan tijdreizen had een vis verslaving in de game haha. En Paper Mario koop ik ook nog. Maar ik kijk meer uit naar Ghost of tsushima en die game komt tegelijkertijd uit met Paper Mario dus die komt mits goed augustus of september pas in huis.
 • @smaakmaker

  Ahhh, oke. Maakt verder ook niet uit!

  Gelukkig heeft iedereen iets om naar uit te kijken. :D
 • @PietS.

  Heb ik ook gedaan, want het duurde me te lang.
 • @CyberFl

  En meer mensen met jou, haha.
 • Aha leuk weer wat extra's om te doen.
 • Ik twijfel nog steeds om Animal Crossing überhaupt te halen… Eerst pokemon dlc volgende week beginnen wanneer ik tijd heb.

  (Hoop nog zo hard op Mario Remakes)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren