1. Animal Crossing: New Horizons van de troon gestoten in Nintendo eShop

Animal Crossing: New Horizons van de troon gestoten in Nintendo eShop

Door NBA 2K20 en Minecraft Dungeons

De alleenheerschappij van Animal Crossing: New Horizons lijkt over te zijn als bestverkochte game in de Nintendo eShop. De game staat zowel in de Verenigde Staten als Europa niet meer op nummer één.

In de Verenigde Staten is het de nieuwe dungeon crawler, Minecraft Dungeons, die de nummer-één-positie heeft overgenomen van Animal Crossing: New Horizons. In Europa is Minecraft Dungeons nergens in de ranglijsten te bekennen, maar daar staat Animal Crossing ook niet meer op de eerste plaats. In plaats daarvan staat NBA 2K20 op het moment van schrijven bovenaan. De basketbal was tijdelijk te verkrijgen voor 2,99 euro.

De verkoopcijfers veranderen wekelijks, het kan zo zijn dat de populaire simulatiegame volgende week weer bovenaan staat. Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch.

Animal Crossing: New Horizons

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Wie speelt er nog animal crossing? Ik althans nietmeer. Er zit geen voldoening meer in spijtig genoeg. Het heeft wel zijn charme dat wel. Maar heb het gevoel dat ik alles al heb gezien.
  • Top om te zien dat Minecraft dungeons het goed doet!
    Zelf nog niet heel veel gespeeld, druk bezig om vrienden te overtuigen.
  • Tsja denk dat iedereen die de game wou hebben dit nu wel heeft gekocht natuurlijk. Dus niet zo heel gek, anderen wachten op een aanbieding of willen de game niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren