1. Animal Crossing-thema te winnen in Tetris 99

Animal Crossing-thema te winnen in Tetris 99

Bij Maximus Cup

Het is binnenkort mogelijk om een Animal Crossing: New Horizons-thema te winnen in Tetris 99. De competitie gaat 15 mei van start.

De crossover tussen de twee bekende franchises bestaat uit een nieuw thema dat spelers kunnen winnen door mee te doen aan de Maximus Cup. Om het thema in handen te krijgen moet de speler een score van minimaal honderd punten of meer halen. Als dat lukt krijgt krijgt de speler het speciale thema in bezit.

Die honderd punten kunnen verzameld worden door mee te doen met online battles. Hoe hoger de speler zich plaats in een battle, hoe meer punten die verdient.

Het evenement is de dertiende versie van de Maximus Cup en is live vanaf 15 mei om 9 uur 's ochtends tot 19 mei 12 uur 's avonds. Om mee te doen aan de cup hebben geïnteresseerden een Nintendo Switch Online-account nodig. Het is mogelijk om de gratis proefperiode van Nintendo Switch Online te gebruiken voor dit evenement.

Tetris 99

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • Altijd leuk dit weekend maar even voor zitten weer dan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren