1. Nieuwe Animal Crossing in 2019 naar Switch

Nieuwe Animal Crossing in 2019 naar Switch

Isabelle komt naar Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo ontwikkelt een nieuwe Animal Crossing voor de Switch.

De nog naamloze game moet ergens volgend jaar uitkomen. Er is nog geen trailer van uitgebracht.

Wel werd in de Direct-uitzending vannacht getoond dat Isabelle, een personage uit de franchise, naar Super Smash Bros. Ultimate komt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zeer tof gedaan. Alleen persoonlijk vind ik Isabel qua newcomer niet zo heel boeiend En zeker niet zo tof als de eerdere 3 newcomers. Maar zolang Dixie in een komende Smash direct nog wordt onthult vind ik het best.

  En misschien toch deze serie gaan proberen want ik snap niet wat mensen zo geweldig vinden aan de Animal crossing serie. Dus misschien zelf ontdekken. Maar tof dat het eraan komt
 • @kaassoufleeisback

  Nou Kaas. Fijn om eens een keer zo'n bericht te lezen, waarin je je eigen mening geeft en dan ook positief kan zijn.

  OT:
  Nog nooit een AC game gekocht en gespeeld. Ik snap de magie van deze games (op dit moment) niet.
  Maar misschien ga ik deze game toch maar een kans gaven. :-)
 • Het is een zeer vermakelijke serie waarin je gewoon lekker je dingetje(s) kan doen met een fijne artstyle. De Nintendo Switch is ook echt de perfecte console voor een nieuw AC-deel. Laat maar doorkomen dus!
 • @Jorn6810

  Kun je mij eens (precies) uitleggen wat er zo leuk/of is aan AC games? Ik ben namelijk heel benieuwd! :-)
 • @Piet S. Haha is best lastig. Het is ook zeker niet voor iedereen geschikt, maar volgens mij zijn er ook veel vrouwen die deze game kunnen waarderen. Heb je wel eens Harvest Moon of het recentere Stardew Valley gespeeld? Daar kan je het enigszins mee vergelijken behalve dat je daar echt meer het boerenleven speelt.

  In Animal Crossing kom je vaak als nieuweling in een dorpje terecht en krijg je een huisje aangewezen door de burgemeester. Daarna begin je eigenlijk gewoon een tweede leven (naast dat van jezelf ;-)). Je leert je dorpsgenoten kennen, doet wat klussen om geld te verdienen, koopt nieuwe spullen voor je huis, maakt nieuwe kleren (vaak crossover van andere Nintendo franchises, denk aan Link outfit), gaat vissen, bomen hakken, insecten vangen, je huis vergroten, nieuwe characters naar je dorp trekken en ga zo maar door.

  Daarnaast speelt het zich 'live' af en zal dus regelmatig terug moeten keren in het spel want anders verwaarloost de boel. Er zitten dus ook 365 dagen in een jaar met vier seizoenen die elk zijn eigen voor- en nadelen hebben.

  Zoiets?
 • @Jorn6810

  Hmmm, weet niet of dat iets voor mij is (allemaal een beetje tammetjes), maar bedankt voor de uitleg! :-D
 • @Piet S. Wat ik al zei inderdaad, het is niet voor iedereen. Laten we i.i.g. afwachten tot we meer weten/zien.
 • @Jorn6810

  Eens! :-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren