1. Anno History Collection aangekondigd

Anno History Collection aangekondigd

Vier games met alle dlc

Ubisoft Montreal heeft een collectie aangekondigd voor de Anno-franchise. Het gaat om de Anno History Collection die eind juni moet uitkomen.

De Anno History Collection bevat Anno 1602, Anno 1503, Anno 1701, Anno 1404 en alle uitbreidingen van die games. Alle games zijn geoptimaliseerd voor de moderne systemen. Zo wordt 4K-resolutie ondersteund, krijgt Anno 1503 een online multiplayer-modus, zijn de multiplayer-functies verbeterd, is het mogelijk om op meerdere schermen tegelijkertijd te spelen en is er venstermodus aan de collectie toegevoegd zonder randen. De trailer van de Anno History Collection is hieronder te bekijken.

De Anno History Collection komt 25 juni uit op de pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • 1503 speel ik nog steeds wel eens, blijf ik echt een dijk van een game vinden. Alleen de fijne muziekjes al zijn top. Grappig genoeg biedt het semi 3D perspectief mij meer overzicht dat de 3D-Anno's die volgden. Moet ook zeggen dat ik deze stijl nog steeds zijn charme vind hebben.

    Heroes of Might and Magic vind ik ook vele malen sterker in semi 3D, speelt zoveel vlotter en overzichtelijker. Zie veel games graag terugkeren naar deze stijl.
  • Ik hoop stiekem nog steeds dat deze serie ooit naar consoles komt, maar dit lijkt nooit te gaan gebeuren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren