1. Nieuwe Anthem patch vermindert verkeerde loot

Nieuwe Anthem patch vermindert verkeerde loot

De patch is nu te downloaden

Vandaag is er een patch uitgekomen voor Anthem. Deze patch moet er onder andere voor zorgen dat de kans dat spelers componenten vinden voor Javelins die ze niet gebruiken aanzienlijk vermindert. Dit meldt de globale community manager van de game, Jesse Anderson op Twitter.

Ook zorgt de patch ervoor dat de loot die je uit een Elysian Cache kan halen, direct zichtbaar is zodra een Stronghold is uitgespeeld. Wat betreft de loot die sommige spelers kregen voor Javelins die ze niet gebruiken geeft Anderson aan dat dit überhaupt niet de bedoeling was. Spelers moesten zelden loot krijgen voor andere Javelins, maar door een bug gebeurde dit veel vaker dan de bedoeling was.

Anthem

Anthem kampt vanaf het begin al met een aantal problemen, maar uit een bericht van Kotaku bleek dat ook intern niet alles op orde was. Zo werd de naam van de game nog een paar dagen voor een presentatie op E3 veranderd en ook de crunch waar werknemers doorheen moesten vormde een groot heikel punt. Bioware wilde hier in eerste instantie niet op ingaan, maar later gaf de baas van Bioware, Casey Hudson, in een interne mail aan dat de problemen binnen het bedrijf echt spelen en dat hij toegewijd is aan het oplossen ervan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Ben al een lange tijd gestopt met Anthem, komt door the division 2.
 • @CyberFl
  En dat voor iemand die het precies hetzelfde als deel 1 vond, en die de game niet zou kopen. Wat een verandering.
 • @AWESOMEDUDE3

  Idd, Anthem was leuk, maar na een tijd more of the dame. En bij the division 2 is er zoveel te doen, en het blijft interessant. Ik hoop dat Anthem het beter gaat aanpakken.
 • Speel het nog met plezier ben gisteren pas lvl 30 (toch alwel 200+ uur er in zitten) geworden maar nu moet ik eerst het verhaallijn afmaken voordat de legendarische contracten open gaan

  Ben blij dat ik Anthem heb gekozen (yup pre-order 90 euro jaar van te voren) ipv The Division 2 had beide beta gespeeld en vondt Anthem mooier dan TD2 maar goed iedereen zijn eige
 • @Dondervuist

  Ik heb ook Anthem gekocht bij launch, ook heel veel uren in gestopt, maar op het einde is het steeds more of the same, dus heeft mijn maat mij voorgesteld om the division 2 te kopen, heb ik ook gedaan. Wat een game, zoveel beter dan Anthem op elk vlak, van de loot tot de content. Anthem was leuk voor wat het was, maar het spel is gewoon kapot, en ik zie BioWare dit niet goedmaken over een paar maand, dit heeft een jaar of meer nodig, en zoveel geduld heb helaas niet.
 • Oh uiteraard mooi artikel 😊

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren