1. Anthem-spelers in protest wegens opgeloste lootbox bug

Anthem-spelers in protest wegens opgeloste lootbox bug

Ze willen hogere beloningen uit de boxen kunnen halen

Anthem-fans zijn klaar met de lage lootrates bij lootboxen. Om ervoor te zorgen dat Electronic Arts luistert naar het feit dat de spelers hogere beloningen uit lootboxen willen halen wordt iedereen opgeroepen tot protest.

De meest populaire post is van Afinda op Reddit. Volgens de Reddit-gebruiker is er maar één ding dat een spel, dat afhankelijk is van microtransacties, zeer kan doen. En dat is het spelersaantal. Daarom roept de gebruiker iedereen op om een week lang uit de buurt van de game te blijven.

Anthem

De spelers zijn vooral kwaad omdat het erg moeilijk is om verder te komen met de slechte beloningen die je nu uit lootboxen krijgt. Er was tijdelijk sprake van een bug die ervoor zorgde dat de beloningen juist erg hoog waren, maar spelers hebben hier kort van kunnen genieten voor de ontwikkelaars de bug oplosten met een patch.

De reacties van de Reddit-post zijn over het algemeen negatief over de game. Veel mensen hadden hoop, maar door het crashen van de game en de nu opgeloste bug zijn spelers diep teleurgesteld. "Ik keek erg uit naar de game, maar door problemen zoals bevriezen en crashen is het plezier afgenomen. Het is hartverscheurend om te zien dat een game met zoveel potentie niet goed uitpakt", aldus een Reddit-gebruiker.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Misschien een domme vraag, maar gaat het hier echt om loot boxes of om random drops zoals in MMO's?

    Daarnaast nog een vraag; gaat het hier om cosmetische items?
  • Nee lootboxes krijg je steeds na het behalen van een gedeelte van een "raid, dungeon etc" en geen cosmetics.
  • Ik ben benieuwd of er mensen zijn die deze game gekocht hebben, maar wel altijd zeiken over pre-orderen. Deze game is totaal niet af (was bij de beta al duidelijk) en toch kopen. Mensen mogen boos op zichzelf zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren