1. Anti cheat-software Denuvo niet meer verplicht in Doom Eternal

Anti cheat-software Denuvo niet meer verplicht in Doom Eternal

Door grote patch

Het is in Doom Eternal niet meer verplicht om de anti cheat-software, Denuvo, geïnstalleerd te hebben om de game te kunnen spelen. Dat heeft ontwikkelaar id Software aangekondigd.

Het was de bedoeling dat Denuvo op de pc valsspelers ging opsporen in de first person shooter; Doom Eternal, maar de software kreeg al vrijwel meteen na de release kritiek. Spelers maakten zich zorgen over de veiligheid van Denuvo en op basis van de feedback besloot Bethesda de software te gaan verwijderen in de volgende update.

Die patch is nu uitgekomen en pc-spelers kunnen vanaf nu met Windows Uninstaller Denuvo verwijderen. Verder zijn er een aantal crash-problemen opgelost met een aantal skins en games die crashten tijdens het opslaan. De volledige patch notes zijn hieronder te bekijken.

Doom Eternal is nu uit op de PlayStation 4, Google Stadia en Xbox One. De game komt op een later moment uit voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren