1. Apex-evenement: Voidwalker begint vandaag

Apex-evenement: Voidwalker begint vandaag

Wie en wat is Wraith?

Het volgende Apex Legends-evenement is alweer onderweg. Het Voidwalker-evenement licht het personage Wraith uit en Respawn heeft in de aanloop hiervan een oorsprongsverhaal vrijgegeven van Wraith.
Apex Legends

Het Voidwalker-evenement duurt twee weken en is vandaag van start gegaan. Van 3 tot 17 september staat Wraith in de spotlight en zijn er allerlei Wraith-achtige items beschikbaar. Ook is er een locatie toegevoegd aan de map, waar resten van de Wraith facility te vinden zijn. Het bouwbedrijf Syndicate heeft verschillende resten uitgegraven van de mysterieuze faciliteit waar Wraith werd vastgehouden. Spelers kunnen op deze plek onder andere een werkend portaal vinden, zoals we die kennen van het personage Wraith. Dit portaal teleporteert spelers de lucht in en biedt spelers de mogelijkheid om opnieuw te skydiven. Het portaal kan dus worden gebruikt om te ontsnappen of om van positie te veranderen.

Het evenement introduceert zoals gewoonlijk ook een tijdelijke spelmodus, genaamd Armed and Dangerous. In deze modus wordt de droprate van loot significant teruggeschroefd. Daarnaast zijn er alleen snipers en shotguns te vinden in King's Canyon. Ook zijn er weer speciale uitdagingen beschikbaar voor de spelers, met als beloning gratis loot.

Het vorige evenement van Apex Legends heeft nogal wat stof doen opwaaien vanwege de belachelijk hoge prijzen voor cosmetische items. Respawn kondigt op hun website aan dat het deze keer anders in zijn werk gaat. De cosmetische items die alleen te koop zijn, kosten een stuk minder dan vorige keer. Bovendien zijn er zes nieuwe legendarische skins toegevoegd aan de basis-packs.

In het weekend van 6 tot 9 september verdienen spelers dubbel zoveel XP voor een overwinning of een plek in de top 5. De dubbele XP geldt zowel voor het account-level als het battle pass-level

Om spelers alvast lekker te maken, heeft het Twitter-account van Apex Legends een oorsprongsverhaal geplaatst van Wraith. Check de video hieronder en laat ons weten wat je ervan vindt!

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Kan het niet laten om games op het moeilijkste niveau te spelen. Wacht nog steeds op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren