1. Apex Legends is een jaar geleden al gelekt

Apex Legends is een jaar geleden al gelekt

Maar niemand geloofde het nieuws

Over Apex Legends wordt nog steeds veel gesproken. Het spelersaantal loopt nog steeds op en de positieve reacties blijven binnenstromen. Het succes is bijzonder aangezien Apex van de één op andere dag ineens gelanceerd werd. Wat veel mensen echter niet weten is dat Apex een jaar geleden al gelekt was.

Daarmee is niet gezegd dat we de game aan zagen komen. De gebruiker die elf maanden geleden de map van Apex Legends op een Titanfall Reddit-forum plaatste, werd namelijk niet serieus genomen. Niet alleen geloofde niemand hem, de reacties waren ook niet al te positief over de mogelijke nieuwe game.

Apex Legends

“Ik hoop niet dat dit waar is” en “Beter komt er geen battle royale modus aan” waren veel voorkomende reacties. Verder waren er veel reacties van mensen die er heilig van overtuigd waren dat het nieuws niet echt was. Niet onterecht, gezien de grote hoeveelheid neplekken op het internet. Gelukkig voor huidige Apex-spelers klopte het wel.

De battle royale game is razend populair voor zowel beginnende als ervaren spelers. De Legends maken de game divers door de verschillende vaardigheden waar je mee om moet leren gaan. Bovendien kan je in deze battle royale je teamgenoten tot leven brengen. Wil je beter worden in de game? Check hier dan een paar tips.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Haha, al die analyses van de "experts" in het topic dat de map fake is..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren