1. Apex Legends krijgt misschien twee nieuwe legends

Apex Legends krijgt misschien twee nieuwe legends

Ook nieuwe mogelijke vaardigheden voor de personages 'gelekt'

Er komen misschien twee nieuwe legends voor Apex Legends aan én zijn nieuwe vaardigheden hoogstwaarschijnlijk ook gelekt. Naar verluidt zal over muren rennen binnenkort ook mogelijk zijn. Dit blijk uit de namen van bestanden van de game.

Volgens bestanden van het spel gaat het om de personages Octane en Wattson. Naast de namen zijn eventuele nieuwe vaardigheden ook te vinden in de bestanden. Zo zou Octane over een Stimpak beschikken. Deze wordt over het algemeen gebruikt voor het verbeteren van de gezondheid of het versnellen van bewegingen. Welke van de twee van toepassing gaat zijn, is nog niet bekend.

Apex Legends

Voor Wattson zitten de vaardigheden 'm waarschijnlijk al in de naam van het personage en hebben te maken met elektriciteit. In dat bestand wordt er ook gesproken over een Tesla-trap. Dit kan refereren aan een val die vijanden elektrocuteert. Er wordt echter ook gespeculeerd over het vertragen van vijanden met deze val, aangezien Caustic al een val heeft die schade aanricht bij vijanden.

Twitter-gebruikers kwamen er ook achter dat het rennen over muren toegevoegd was aan de bestanden van Octane en Wattson. Deze vaardigheid stond ook in de bestanden van de andere heroes.

Of deze toevoeging tijdelijk is of gaat blijven, is nog niet bekend. Dat de nieuwe legends al over de ‘over muur ren’-bestanden beschikken, kan betekenen dat ze al langer klaar staan. Misschien is Respawn op het juiste moment aan het wachten om de nieuwe heroes beschikbaar te stellen.

Apex legends is onder andere bijzonder vanwege de acht legends die te spelen zijn in de game en beschikken over eigen karakters en vaardigheden. Zo kan je met de personage Bloodhound gemakkelijk je vijanden vinden en met de personage Caustic kan je weer gebruik maken van nox gas. Nox gas is een gas dat je kan gebruiken om vijanden dood te maken. Caustic is wel een van de twee personages die niet direct beschikbaar is. Hij kan gekocht worden met 12.000 legend tokens of 750 Apex coins (€9,99).

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • 2 nieuwe heroes? Nieuwe Legends zul je bedoelen. Het is geen overwatch he haha;)
 • @blue_blade_3 Oeps gelijk heb je. Ik heb het aangepast, thanks!
 • @Romeescholten
  De enige reden dat ik het zei is omdat ik ze zelf ook constant heroes noem;). Achter gebleven overwatch trekjes denk ik
 • Ik zie graag dat ze een solo, duo en 4p-squad modus toevoegen. Ben je niet meer afhankelijk van (toxic) randoms.
 • @AWESOMEDUDE3
  Precies, ook een van mijn wensen momenteel.
 • @Gaaiz
  Ik hoor het van velen inderdaad. Komt denk ik omdat ze het een beetje een "teamgame" willen houden.
 • @blue_blade_3
  die modes gaan zeker wel komen. Zou dom zijn het niet te doen als je het mij vraagt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren