1. Apex Legends Mobile in de maak, nieuwe legend Valkyrie onthuld

Apex Legends Mobile in de maak, nieuwe legend Valkyrie onthuld

Negende seizoen begint op 4 mei

Respawn en EA werken aan Apex Legends Mobile. Verder is een nieuwe speelbare legend voor seizoen 9 onthuld in de vorm van Valkyrie.

De mobiele versie van de populaire battle royale-game moet "een nieuwe versie van Apex Legends worden die trouw blijft aan het origineel." Ergens deze lente houdt Respawn bèta's voor de game in India en de Filipijnen. Ergens later dit jaar moeten bèta's ook in andere regio's, waaronder de VS en Europa, gehouden worden.

De game komt dus los te staan van Apex Legends op pc en consoles, en cross-play en cross-progressie is dan ook niet mogelijk. De iOS- en Android-game is specifiek voor die platforms ontwikkeld. Wel wordt het spel net als de pc- en consoleversies free-to-play.

Op 4 mei start het negende seizoen van de reguliere versie van Apex Legends. Gisteren bracht Respawn alvast een nieuwe Story from the Outlands-video uit waarin een nieuwe speelbare legend in de vorm van Valkyrie werd onthuld. Valkyrie is Kairi Imahara, die is opgegroeid in de schaduw van haar vaders reputatie. 

Hoewel Respawn het nog niet officieel onthuld heeft, zijn de mogelijkheden van Valkyrie via datamining al bekend geworden. Zo kan ze rakketten afschieten die meerdere keren exploderen en heeft ze een jetpack om mee rond te zweven. 

Het negende seizoen introduceert ook en nieuw wapen in de vorm van de Bockek Bow, een krachtige boog waarmee op reguliere afstand veel schade aangericht kan worden. Ook moet er een bepaalde infectie Olympus teisteren, al is daar nog niet veel bekend over. 

Apex Legends

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren