1. Apex Legends pre-season-toernooi aangekondigd

Apex Legends pre-season-toernooi aangekondigd

Een totale prijzenpot van 500.000 dollar

Apex Legends heeft aangekondigd dat er een pre-season-toernooi gehouden gaat worden in september. Het toernooi wordt gehouden in Polen en heeft een totale prijzenpot van 500.000 dollar.

Elk team begint in de winnaars-bracket, wanneer je als team goed presteert blijf je in de winnaars-bracket. Slechte prestaties leiden ertoe dat je als team wordt overgezet naar de verliezers-bracket. Als je team dan nog steeds geen goede scores weet neer te zetten wordt je team uitgeschakeld, en lig je uit het toernooi.

In totaal doen er tachtig teams mee aan het toernooi in Polen. Elk team deelt mee in de totale prijzenpot van 500.000, de laatste plek loopt bijvoorbeeld weg met 4.800 dollar. Het winnende team loopt weg met 105.000 dollar. De rest van de prijzenpot wordt prestatiegericht verdeeld onder de deelnemende teams.

Het pre-season toernooi is alleen op uitnodiging te betreden en is een double elimination-toernooi. Als je in aanraking wil komen voor zo'n uitnodiging wil komen kan je contact opnemen met EA.

Check hier waarom je seizoen 2 van Apex Legends moet checken!

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren