1. Apex Legends seizoen 2 vanavond van start

Apex Legends seizoen 2 vanavond van start

Grote update in aantocht

Het is bijna zover, seizoen 2 van Apex Legends gaat naar alle waarschijnlijkheid vandaag beginnen.

Een nieuw seizoen betekent nieuwe content, nieuwe beloningen en een nieuwe Battle Pass. Alles wijst er naar uit dat de update vanavond 19:00 Nederlandse tijd online gaat. Het gaat hier om een grote update, de spelers moeten dus extra geduldig moeten zijn.

De update bevat ongeveer 20 GB aan data. Deze grootte heeft te maken met het opruimen van verouderde bestanden en codes. Een andere reden voor de grote update heeft te maken met de veranderingen in de map die gaan plaatsvinden. Zo worden er nieuwe locaties aan de map toegevoegd en zijn oude locaties vernietigd door monsters. De Repulser Tower is gesloopt door verschillende monsters en beesten zoals te zien in de trailer hieronder.

Ook is er een nieuw speelbaar personage onderweg naar King's Canyon, genaamd Wattson. Haar vaardigheden hebben alles te maken met elektriciteit. Ze beschikt over hekken die je kunt verspreiden over de map.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ik ga het vanavond wel even checken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren